Vappu yhdessä -hyväntekeväisyystapahtuma keräsi yli 4300 euroa

Lavalla Vappu yhdessä -tapahtuman pääesiintyjä HesaÄijä.
Lavalla Vappu yhdessä -tapahtuman pääesiintyjä HesaÄijä.

Vapunpäivänä järjestetty Vappu yhdessä! – Suora lähetys Iso-Hannusta -hyväntekeväisyystapahtuma menestyi hyvin. Yhteistyökumppaneiden ja vapaaehtoisen lipun ostaneiden katsojien ansiosta tapahtumalla kasattiin yli 4300 euroa. Kerätyllä summalla Rauman Nuorkauppakamari ostaa lahjakortteja paikallisiin liikkeisiin ja lahjakortit luovutetaan Rauman lastensuojelulle vähävaraisten perheiden hyväksi.

– Tapahtuma oli hieno kokonaisuus. Sen avulla tuotiin vapputunnelmaa kaupunkilaisten kotisohville sekä tuettiin niin vähävaraisia lapsiperheitä kuin paikallisia yrityksiäkin, Rauman lastensuojelutyön päällikkö Johanna Ylikoski kiittelee.

Tapahtumasta kasaan saadulla summalla pystytään auttamaan useaa perhettä.

– Jos lahjakorttien arvo on jotain 50–100 euron väliltä, niillä pystytään auttamaan peräti 45–90 perhettä. Kyseessä on siis merkittävä määrä perheitä, jotka tämän tapahtuman ansiosta saavat apua.

Vappu yhdessä -tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa, mutta Rauman Nuorkauppakamari ja Rauman lastensuojelu tekevät yhteistyötä vuosittain. Nuorkauppakamari on yli 10 vuoden ajan järjestänyt Joulupuu-keräystä, jonka kautta ihmiset voivat ostaa vähävaraisten perheiden lapsille joululahjoja.

– Joulupuu-keräys on joka vuosi suuri menestys ja se on mittavin hyväntekeväisyys meidän suuntaamme, Ylikoski kertoo.

– Lisäksi meitä muistavat vuosittain erilaiset lapsia ja vähävaraisia tukevat järjestöt.

Lahjoituksen lastensuojelulle voi tehdä myös yksityishenkilö.

– Lahjakortti on aina hyvä idea, jos haluaa auttaa. Sen voi ostaa juuri sellaiseen liikkeeseen kuin lahjoittaja itse kokee tärkeäksi, Ylikoski huomauttaa.

Vappu yhdessä -tapahtuman järjestäjät
Vappu yhdessä -tapahtuman järjestelyistä vastasivat Rauman Nuorkauppakamari, Elokuvateatteri Iso-Hannu, Mixa.fi Tapahtumatuotanto ja Viestintäosakeyhtiö Bonde.

Kiitos,
tapahtuman esiintyjille ja muille mukana olleille. Kiitos pääyhteistyökumppani Rauman Energia, yhteistyökumppanit Rauman kaupunki, Pallo-Iirot, Teatteriyhdistys Fake, Rauman Poikasoittokunta, Sp-Koti Raumanmeren Kiinteistövälitys Oy, Säästöpankki, Länsi-Suomi, Raumaster, Logistikas, Hallaworks, TVO, Posiva, Otadrone, K-Supermarket Arena, Osuuskauppa Keula / Prisma Rauma, Vakka-Suomen Puhelin, LähiTapiola Lännen, Mangrove sekä kaikki lipun ostaneet katsojat!

#YhdessäOlemmeRauma