Raumalaisten vappu ei ole peruttu – se järjestetään etänä usean tahon yhteisponnistuksena

Rauman Nuorkauppakamari, Rauman kaupunki ja joukko raumalaisia yrityksiä järjestävät hyväntekeväisyystapahtuman, jolla kerätään varoja Rauman kaupungin lastensuojelulle.

Vappu Yhdessä – Suora lähetys Iso-Hannusta 1.5.2020

Raumalla järjestetään perjantaina 1.5. klo 14.00 alkaen etävapputapahtuma. Vappu yhdessä – Suora lähetys Iso-Hannusta –tapahtuman tarkoituksena on koota yhteen perinteiset raumalaiset vapunpäivän ohjelmat ja striimata ne kaupunkilaisten koteihin.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Rauman Nuorkauppakamari, elokuvateatteri Iso-Hannu, Mixa.fi Tapahtumatuotanto ja Viestintäosakeyhtiö Bonde. Mukaan ovat lupautuneet mm. Rauman kaupunki, Pallo-Iirot, Teatteriyhdistys Fake ja Rauman Poikasoittokunta.

Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Rauman Energia ja lisäksi mukana on jo suuri joukko raumalaisia yrityksiä. Tapahtuman tuotot menevät lyhentämättömänä Rauman kaupungin lastensuojelulle.

– Tapahtuman järjestelyt ovat täydessä vauhdissa ja olemme jo lyhyessä ajassa saaneet mukaan useita raumalaisen vapun tärkeitä tahoja, kuten joka vuotisen vappumarssin järjestäjän Poikasoittokunnan ja ankanuitosta vastaavan Pallo-Iirot, tapahtuman projektipäällikkö Linda Leino iloitsee.

– Rauman Nuorkauppakamari on tottunut tekemään kaupungin sosiaalitoimen ja lastensuojelun kanssa yhteistyötä Joulupuu-keräyksessä, ja tässäkin tapahtumassa heti alusta asti oli selvää, että haluamme kerätä varoja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville, Leino painottaa.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan

Linda Leino toivottaa kaikki seurat, yhdistykset, järjestöt ja yritykset ottamaan yhteyttä ja ehdottamaan ohjelmaa vapun suoraan lähetykseen.

– Haluamme tehdä tästä kaikkien kaupunkilaisten ja koko perheen tapahtuman, jossa olisi mahdollisimman paljon perinteisen raumalaisen vapun elementtejä. Siksi toivotammekin kaikki mukaan ideoimaan ja ehdottamaan ohjelmaa, Linda Leino kannustaa.

Lisätiedot:

Linda Leino
Projektipäällikkö, Rauman Nuorkauppakamari
Puhelin: 0400 479 050
Sähköposti: linda.leino@spkoti.fi

#YhdessäOlemmeRauma