Uusi elämä uudessa maailmassa

Kuva: Elmeri Elo / ElonKuvaus

Kulttuurikuppila Brummin nokkamiehellä Markku Pekosella on riittänyt puuhaa tänä keväänä. Ohjelmistossa on pyörinyt niin teatteriproggiksia, opiskelijabileitä kuin keikkailtojakin. Kattauksessa on ollut tuttuun tapaan nimiartisteja, mutta myös monenlaista esiintyjää valtavirran ulkopuolelta.

– Voisi sanoa, että tässä on alkanut ihan uusi elämä uudessa maailmassa kahden vuoden synkkyyden jälkeen. Kivasti on ennakkolippujenkin myynti lähtenyt rullaamaan, vaikka pientä varovaisuutta on vielä nähtävissä. Kaiken kaikkiaan nyt näyttää valoisalta, Pekonen maalailee.

Satakunnan parhaaksi keikkapaikaksikin haukutun Brummin lavan valtaa toukokuussa mm. Rauman Iltanäyttelijät Iltatähti-komediallaan. Parit jazz-jamit on myös vielä tulossa. Lisäksi lauteilla nähdään Sir Elwoodin Hiljaiset Värit, Dave Lindholm sekä paljon toivottu Miss Divet.

– Kesän ajan kuppilan ovet pysyvät perinteisesti kiinni paria klubi-iltaa lukuun ottamatta. Tiimi painaa kuitenkin hommia koko kesän kiertäen ympäri Suomea, sillä nyt riittää kysyntää tapahtumatekniikalle ja mobiililavalle. Syksyn keikkaohjelmisto julkistetaan touko-kesäkuussa, ja lisäyksiä tipahtelee mukaan vielä myöhemminkin.


Paperilehti haluaa innostaa lukijoitaan live-elämysten pariin, joten toukokuussa arvomme liput kahdelle hengelle Marko Vainion Miss Divet -dragshow:hun, joka esiintyy Brummissa 21.5. Seuraile siis somekanaviamme, ettet missaa tätä mahtavaa arvontaa!

#YhdessäOlemmeRauma