Syksy näkyy ja maistuu

Kaupallinen yhteistyö: Wanhan Rauman KaffeBar

Viilentynyt ilma, putoilevat lehdet ja maahan ropisevat sadepisarat houkuttelevat ihmiset sisälle tunnelmalliseen Wanhan Rauman KaffeBariin.

Kuninkaankadulla sijaitsevassa kahvilassa kesän raikkaat ja kylmät tuotteet ovat jo vaihtuneet syksyn mausteisempiin makuihin ja lämpimiin juomiin.

– Kaakaot ja erikoiskahvit nostavat aina syksyisin selvästi suosiotaan. Esimerkiksi Pumpkin Spice ja Chai Latte kiinnostavat nyt ihmisiä, Rosa-Maria Mäkelä kertoo.

– Perinteiseen kaakaoon saa vaihtelua makusiirapin muodossa. Aikuiset voivat halutessaan ottaa juoman myös terästettynä.

Syksyn makuja on mukava saapua maistelemaan KaffeBariin yhdessä perheen tai ystävien kanssa.

– Tällä hetkellä ihmiset selvästi omistavat aikaansa ystävien tapaamiselle. Nähdessään toisensa monet halaavat lämpimästi ja hymyilevät niin leveästi, että meille tiskin taaksekin välittyy se jälleennäkemisen ilo.

SalaattiBarista lautaselle kannattaa nyt valita kauden juureksia ja kasviksia. Syksyn uusia täytteitä ovat paahdettu kurpitsa ja punajuuri.

– Nämä täytteet toimivat loistavasti esimerkiksi lämpimän vuohenjuuston ja tumman balsamikastikkeen kanssa.

Paahdetut juurekset ja kasvikset tekevät salaatista ruokaisan ja ihanan värikkään.

Omena & kaneli -juustokakku on yksi vaihtuvista syksyisistä kakuista, joka tuo kaivattua mausteisuutta myös makeisiin leivonnaisiin.

– Sesonkien mukaan leivomme vaihtuvia makuja ja kokeilemme erilaisia makuyhdistelmiä, joista palautteiden perusteella löydämme aina uusia hittituotteita.

Wanhan Rauman KaffeBar
Kuninkaankatu 27
Avoinna joka päivä
www.kaffebar.fi

#YhdessäOlemmeRauma