Ruokaa ja viihdettä vatsan täydeltä

 Kaupallinen yhteistyö: Ravintola Tifosi

Ravintola Tifosi tarjoaa keskiviikkoisin Kupsu69:n johdolla Lukko-bingoa ja karaokea. Viikonloppuisin kattoterassilla raikaa livemusiikki.

Kupsu69 vetää Tifosin Lukko-bingon ja karaokea

Aurinko hellii Ravintola Tifosin terassille saapuneita bingon pelaajia, joille Lukko-paitainen mies jakaa pelikuponkeja samalla heille rennosti jutellen. Lukko-paitainen mies on Tifosin oma ”maskotti”, Kupsu69.

Jarkko ”Kupsu69” Kupiainen viihdyttää ihmisiä Tifosin teemailloissa ja Liiga-otteluiden jälkipeleissä 28 vuoden viihdealakokemuksella.

– Huumorintajuni on ronskimman puoleinen. En ole Petri Nygård tai Lärvinen, mutta vähän jotain sinne päin. Ja kyllä ihmisiä näyttää hyvä ruoka, juoma ja meikäläisen pöhlöt jutut kiinnostavan, Kupsu virnistää Tifosin terassia silmäillen.

Joidenkin terassille saapuneiden ihmisten kasvot ovat tulleet Kupsulle jo hyvin tutuiksi.

– Olen useampaan ihmiseen päässyt tutustumaan jo sen verran, että joka kerta morjestamme ja heitämme läppää. Vaikka aurinko täällä terassilla paistaakin, niin kyllä ihmiset tämän lämpimän tunnelman tänne luovat.

Kupsu69 Tifosin kattoterassilla
Kupsu69 vetää kesällä Tifosin kattoterassilla Lukko-bingoa ja karaokea.

Aina ilmainen sisäänpääsy

Kupsu69:n löytää kesän aikana Tifosin terassilta aina keskiviikkoiltaisin 18:00–22:00. Ilta käynnistyy suositulla Lukko-bingolla, johon kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan veloituksetta. Kahdeksasta eteenpäin mikrofonin varteen pääsevät karaokelaulajat.

– Bingo kiinnostaa ihmisiä aina ja pelaajien määrä tuntuu kasvavan kerta toisensa jälkeen. Karaokessa laulajien taso on ollut hämmästyttävän korkea. En ole missään muussa kaupungissa tavannut näin paljoa hyviä karaokelaulajia.

Tifosin kattoterassilla pääsee nauttimaan kesällä myös livemusiikista. Heinä-elokuun vaihteessa joka lauantai Rauman aurinkoisimmalla terassilla järjestettäviin keikkoihin on kaikkiin maksuton sisäänpääsy. Pöytäpaikkoja terassilla on jatkettu reilusti parkkipaikan puolelle, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan esiintyjistä.

Terassin tarjonnan kruunaa Tifosin oma grillimenu. Grilli on kuumana aina sään niin salliessa.

Keikat Tifosin kattoterassilla:

LA 18.7.2020 Andy McCoy
LA 25.7.2020 Noora Louhimo (Battle Beast)
LA 1.8.2020 Meiju Suvas
LA 8.8.2020 Jussi Rainio (Neon2)

#YhdessäOlemmeRauma