Parasta juuri nyt: Sosiaalinen media mahdollistaa yhteisöllisyyden etänä

Toni "Protoni" Järvinen laittoi elokuvateatteri Iso-Hannun ovet säppiin ja siirtyi olohuoneeseensa tekemään dj-keikkoja etänä. 

Toni Järvinen on monille raumalaisille tuttu kasvo jo parin vuosikymmenen ajan erilaisista viihdemaailman yhteyksistä. Tiskijukkana toimiminen, tapahtumien järjestäminen ja elokuvateatteri Iso-Hannun pyörittäminen ovat sosiaalista puuhaa, jossa ihmisten kanssa yhdessä tekeminen on iso osa arkea.

– Fyysiset tapaamiset ovat nyt korvautuneet erilaisilla etäyhteyksillä. Onneksi sosiaalinen media ja erilaiset teknologiaratkaisut mahdollistavat sosiaalisen kanssakäymisen matkojenkin päästä, Järvinen sanoo.

– Itselle mukavia kokemuksia ovat olleet vaikkapa Instagramissa livenä järjestämäni DJ-sessiot, johon ystäväni ympäri maailman voivat liittyä, seurata ja kommentoida. On hienoa huomata, että juuri tänä aikana olenkin noiden tuokioiden kautta tavannut vanhoja tuttuja joita en ole nähnyt vuosiin.

– Ja homma toimii myös toisin päin: olen päässyt seuraamaan arvostamiani tiskijukkia, kun he tekevät vastaavia keikkoja kotoaan. Tämä aika on tuonut maailman koteihimme ja lähentänyt ihmisiä hienolla tavalla.

Toni Järvinen teki some-videon yhdessä HesaÄijän kanssa. Tavoitteena on viihdyttää ihmisiä ja samalla muistuttaa, että tästäkin selvitään kunhan vaan maltetaan noudattaa viranomaisten ohjeita.

Vappu tulee sittenkin!

Toni Järvisellä on kaikille raumalaisille iloinen uutinen: vappujuhlia ei ole peruttu –  ne vain järjestetään tänä vuonna etänä. Tämän enempää Järvinen ei voi suunnitelmista vielä paljastaa, mutta lupaa että asiasta tiedotetaan pääsiäisen jälkeisellä viikolla lisää.

– Jos kaikki suunnitelmat menevät nappiin, niin raumalaiset pääsevät nauttimaan perinteisestä vappuohjelmasta, kuten Poikasoittokunnan musiikista ja Pallo-Iirojen ankanuitosta, mutta tällä kertaa kotisohvilta käsin, Järvinen lupaa.

#YhdessäOlemmeRauma