"Haluamme olla helpottamassa ihmisten arkea"

Koululaiset opiskelevat kotona. Vanhemmat pyrkivät parhaansa mukaan suoriutumaan omista etätöistään, kotiopetuksesta ja ruoanlaitosta. Hovi tuo haastavaan tilanteeseen helpotusta, sillä Ravintola Kapteeninhuoneessa ja Ravintola Byssassa alle 12-vuotiaat syövät nyt toistaiseksi veloituksetta.

– Haluamme olla mukana helpottamassa ihmisten arkea. Tilanne on kaikkialla haasteellinen ja näimme tämän yhdeksi tavaksi auttaa täysin uuteen tilanteen joutuneita perheitä, Hovin brändivastaava Arttu Kuromaa kertoo.

Kalliokadulla sijaitseva Ravintola Kapteeninhuone ja Sinkokadulla sijaitseva Byssa tarjoavat toistaiseksi alle 12-vuotiaalle veloituksetta lounaan ruokailevan aikuisen seurassa. Kapteeninhuoneella tarjous koskee myös ilta-aikaan tarjottavia á la carte -annoksia, jolloin lapset saavat maksutta lasten annoksen.

– Annokset voi syödä joko ravintolatiloissamme tai noutaa mukaan. Kapteeninhuoneen alkupalapöytä tarjoillaan nyt poikkeuksellisesti lautasannoksina. Byssassa henkilökuntamme annostelee lounaan toiveiden mukaan ja salaatit valmistamme valmiiksi annoksiksi vitriiniin.

Kapteeninhuoneella ja Byssassa lounastetaan arkisin. Kapteeninhuoneen viikonlopun pitkä aamiainen sen sijaan on toistaiseksi tauolla.

– Uskomme myös näin haastavana aikana vieraanvaraisuuden, hyvän palvelun ja makuelämysten voimaan. Yhteen hiileen puhaltamalla ja toistemme arkea helpottamalla selätämme yhdessä tämän vaikean tilanteen, Kuromaa painottaa.

#YhdessäOlemmeRauma