Kohta jo 20 vuotta keulalaisena

Prisman päivittäistavaraosaston apulaismyyntipäällikkö Hanna Leppänen työskentelee panimovastaavana sekä muutamana päivänä viikossa vaihtelevasti eri tuoteryhmissä.

Prisma Rauman päivittäistavaraosaston apulaismyyntipäällikkö Hanna Leppäsen työnkuva on monipuolinen. Hän on tärkeä tuki osaston henkilöstölle sekä korvaamaton apu myyntipäällikkö Mika Suomiselle.

– Autan Mikaa kaikessa niin paljon kuin voin. Roolini kasvaa silloin, kun hän on lomalla. Tällöin tehtäväni on huolehtia osastomme arjen sujumisesta. Yhdessä koko henkilöstön kanssa huolehdimme, että asiakkaat saavat sen, mitä he ovat tulleet hakemaan, Leppänen hymyilee.

Hän työskentelee myös panimovastaavana sekä vaihtelevasti eri tuoteryhmissä, kuten leipä-, liha-, maito- ja hedelmä-vihannesosastoilla, sekä tekee Prisman lehti-ilmoitusten pohjatyöt päivittäistavaraosaston tuotteiden osalta.

– Eri tuoteryhmien parissa työskentely on yksi hyvä tapa ylläpitää omaa tietotaitoa sekä eri ryhmien tuotteita tuttuina. Näin pysyn koko ajan hermolla esimerkiksi uusista tuotteista sekä mahdollisista muutoksista tai muutostarpeista.

Eri tuoteryhmien parissa työskentely on apulaismyyntipäällikölle yksi hyvä tapa ylläpitää omaa tietotaitoa sekä eri ryhmien tuotteita tuttuina.

Leppänen on tehnyt pitkän lähes 20 vuoden mittaisen uran Osuuskauppa Keulassa. Ennen Raumalle muuttoaan hän työskenteli Turun Osuuskaupan palveluksessa Kauppakeskus Myllyn Prismassa. Ura Keulassa alkoi vuonna 2002 Euran S-marketin HeVi-osaston vastaavana.

– Eurasta siirryin tuolloin vielä Äyhöjärventiellä sijainneeseen Prismaan HeVi-osaston vastaavaksi. Muutimme silloin toiminnot uuteen Prismaan. Kävin S-ryhmän esimiesvalmennuksen vuonna 2010, Leppänen taustoittaa.

– Työstäni tekee mielekkään hyvä työilmapiiri sekä se, että joka päivä oppii jotain uutta, minkä myötä pystyy kehittämään itseään. Työ tarjoaa vaihtelevuutta ja onnistumisen elämyksiä.

Hän korostaa esimiesten avoimuuden luovan oikeanlaisen ilmapiirin koko työyhteisöön. Jatkuva vuorovaikutus on tärkeä osa arkea.

– Osastollamme on matala kynnys keskustella asioista. Työmme vaatii reipasta ja iloista asennetta sekä säntillisyyttä ja palvelualttiutta. Osastollamme autetaan toisia, eikä ketään jätetä yksi. Aina uskaltaa kysyä neuvoa.

Työ tarjoaa vaihtelevuutta ja onnistumisen elämyksiä sekä mahdollisuuden oppia jatkuvasti jotain uutta, Leppänen kertoo.

Leppänen on kotoisin Ruskolta, mutta ehtinyt 20 vuoden aikana raumalaistua. Hän asuu perheineen Lapissa.

– Lappi on sopivan pieni, idyllinen ja rauhallinen paikka, joka on lähellä luontoa ja jossa on turvallista asua. Lähikauppamme on Lapin Sale, jonka myymälä on uudistettu hienoksi ja valikoimat ovat laajentuneet todella paljon. Koen olevani Lapin raumalainen, Leppänen naurahtaa.

Haluatko lähettää palautetta Hannalle tai muille työntekijöillemme? Voit antaa palautteesi sähköpostitse: keula.palaute@sok.fi

LUE LAAJEMPI ARTIKKELI JA AIEMMAT KEULAHAHMO-JUTUT OSOITTEESSA WWW.KEULAHAHMO.FI

#YhdessäOlemmeRauma