Keikkoja ei enää peruta, prkl!

antti-laine-dominossa
Yökerho Dominon yrittäjä Antti Laine on mielissään koronapassin tuomasta mahdollisuudesta pyörittää toimintaa lähes normaalisti. Kuva: Sanna Seppälä

– Vihdoin voimme palata lähes normaaliin liiketoiminnan harjoittamiseen, Raumalla Nightclub Dominoa, Ravintola Mr. Jonesia sekä pakohuoneita pyörittävä Antti Laine iloitsee.

Haastattelua tehdessä koronapassi oli Dominossa ollut käytössä viikon verran, ja käyttökokemukset olivat erittäin positiivisia.

– Etukäteen sitä jännitti, miten jengi ottaa tämän vastaan. Pelko oli kuitenkin turha, ja olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailta. Vähän oli harmia vajavaisesta informaatiosta, kun passi otettiin niin vauhdilla käyttöön, mutta yhteistyöllä epäselvyyksistäkin selvittiin.

Puolitoista vuotta erinäisistä rajoituksista kärsinyt yökerhotoiminta pääsee nyt vihdoin kunnolla vauhtiin. Dominon syksyyn onkin buukattu kovia artisteja, mm. Arttu Wiskari, Ellinoora ja Abreu. Enää ei keikkoja aiota perua, vaikka mikä olisi!

– Tietysti toivoisin, että koronapassia ei pitkään tarvittaisi, mutta nyt meillä on sentään jokin työkalu, jonka turvin voimme harjoittaa perustuslaillista oikeuttamme, liiketoimintaa. Toiminnan suunnittelukin on helpompaa, kun tiedämme, miten saamme olla auki.

Pitkän tauon jälkeen myös pakohuoneiden kysyntä on lähtenyt hurjaan nousuun. Yritykset ovat innostuneet toden teolla järjestämään virkistystä työntekijöilleen.

Hyvien uutisten innoittamana Domino tarjoaakin Paperilehden marraskuun arvontaan 100 euron lahjakortin Run Out -pakohuoneelle! Muista siis seurata somekanaviamme!

#YhdessäOlemmeRauma