Kasvot, joista Talliketo tunnetaan

Tutulla tontilla – Jarkko Nieminen on tullut ensimmäisen kerran töihin Tallikedolle jo yläasteikäisenä 1980-luvun puolivälissä.

Tallikedonkadulle on noussut uusi upea ABC-asema. Kahden ABC Carwash -pesuhallin ja ABC-kylmäaseman modernit ja helppokäyttöiset tilat sekä laajat polttoainevalikoimat takaavat monipuolisen palvelukokonaisuuden.

– Tallikedolta saa normaalien polttoaineiden lisäksi mittareista nyt myös E85-bensiiniä ja uusiutuvaa dieseliä sekä AD Blue:ta. Meillä on myös ainoana kylmäasemana Raumalla vesi- ja ilmakaappi. Loppuvuodesta on tulossa myös sähköautojen latauspisteet ja Lasol-automaatti, Nieminen kertoo.

– ABC Carwash on avoinna yötä päivää ja klo 22-06 välillä kaikki pesut ovat puoleen hintaan. ABC-mobiililla on mahdollista ostaa sarjapesuja ja hyödyntää erilaisia tarjouskampanjoita. Sieltä löytyy myös pesun jonokamera.

Nieminen jos joku tuntee tontin historian. Hän tuli Tallikedolle ensimmäisen kerran jo 80-luvun puolivälissä TET-harjoitteluun. Valmistuttuaan hän sai vakituisen työpaikan liikennemyymälätyöntekijänä ja suuntasi myöhemmin S-ryhmän esimiesvalmennukseen. Vuosituhanteen vaihteessa hän aloitti liikennemyymäläpäällikkönä.

– Minulle on kertynyt paljon hienoja muistoja. Monista asiakkaista on tullut kavereita ja ystäviä. Matkan varrelle on mahtunut myös monenlaisia hauskoja sattumuksia, toisinaan pesuhallin ovet ovat olleet kovilla ja myymälävarkaitakin on juostu kiinni.

Kahden ABC Carwash -pesuhallin ja ABC-kylmäaseman kattava kokonaisuus vastaa nykyajan tarpeisiin. ABC Carwash palvelee asiakkaita kellon ympäri, klo 22-06 välillä kaikki pesut ovat puoleen hintaan.

Niemisen vastuulle kuuluvat tällä hetkellä Osuuskauppa Keulan toimialueen yhdeksän polttoainepistettä sekä sähköautojen latauspisteet, pesuhallit ja kotitalouksiin myytävät lämmitysöljyt.

– Kierrän tasaisin väliajoin ympäri maakuntaa tarkastamassa tankkauspisteiden toimintakunnon ja siisteyden. Tein yli 20 vuotta myymälätöitä, joten tämä on ollut mukavaa vaihtelua, Nieminen hymyilee.

Hänet tunnetaan myös raumalaisen urheilun monitoimimiehenä. Nieminen toimi 20 vuoden ajan Rauman SalBan taustajoukoissa. Vuonna 2016 hän aloitti Feran naisten Superpesiksen joukkueenjohtajana.

– Urheilu ja seuratoiminta ovat lähellä sydäntäni. Toimihenkilönä saan olla osa joukkuetta ja näen, miten joukkueet toimivat. Seuratoiminnassa on paljon asioita, jotka eivät näy katsomoon asti.

Nieminen on työskennellyt Keulan palveluksessa yhtäjaksoisesti maaliskuusta 1996 lähtien.

Nieminen on ylpeä siitä, että oma työnantaja tukee vahvasti paikallista urheilua monessa lajissa ja ikäluokassa.

– Keula on mukana pääsarjatason joukkueiden tukijana, mutta yhtä lailla myös junioripuolella. Ison paikallisen toimijan tuki on monelle seuralle taloudellisesti erittäin tärkeää. Myös Kannustajatuella on iso merkitys moneen harrastustoimintaan, Nieminen muistuttaa.

Haluatko laittaa palautetta Jarkolle tai muille työntekijöillemme? Voit antaa palautteesi sähköpostitse: keula.palaute@sok.fi

LUE LAAJEMPI ARTIKKELI JA AIEMMAT KEULAHAHMO-JUTUT OSOITTEESSA WWW.KEULAHAHMO.FI


 

#YhdessäOlemmeRauma