Joulun herkut lähipuodista

Riikka Rimpinen istuu herkkukori sylissään
Riikka Rimpinen on luotsannut Ruokapuoti Lumoa vuodesta 2020. Kuva: Sanna Seppälä

– Joulun ehdottomia suosikkituotteita ovat oman keittiömme glögit sekä laatikot. Ne kannattaa varata ennakkoon, jotta varmasti saa omansa, Ruokapuoti Lumon yrittäjä Riikka Rimpinen vinkkaa.

– Varsinkin luomumehujen saatavuus on tänä vuonna ollut heikkoa, joten emme pysty valmistamaan tuotteita niin paljon kuin kysyntää olisi. Viime vuoden hitti karpaloglögi myytäneen tänäkin vuonna loppuun.

Glögeissä maistuu myös mustaherukka, tyrni, omena ja inkivääri. Lumon keittiössä kaikki tuotteet valmistetaan luomuraaka-aineista ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Rimpisen mielestä ainutlaatuinen tunnelma tekee Raumasta Joulukaupungin.

– Oli sää mikä tahansa, niin Vanhan Rauman kaduilla astellessa joulun tunnelma todella välittyy. Tunnelman lisäksi palveluhenkisyys ja monipuolinen valikoima kutsuvat ostoksille niin joulun aikaan kuin muutenkin.

– Oma jouluni alkaa aina aattona aamupuurolla suvun kanssa. Silloin kiireet ovat jo takana. Yhdessä oleminen ja tekeminen sekä hyvä ruoka tekevät joulun.


Ruokapuoti Lumo tarjoaa Paperilehden joulukuun arvontaan 100 euron arvoisen herkkukorin. Muista siis seurata somekanaviamme!

#YhdessäOlemmeRauma