Hengähdä kesken joulukiireiden

Kaupallinen yhteisyö: Wanhan Rauman KaffeBar

Rosa-Maria Mäkelä ja Tiina Willman, KaffeBar
Tytär Rosa-Maria Mäkelä ja äiti Tiina Willman pyörittävät Wanhan Rauman Kaffebaria yhdessä.

Jouluostoksien lomassa on hyvä ottaa hetki aikaa itselleen tai läheisille ja pysähtyä Wanhan Rauman KaffeBarin maittavien herkkujen ääreen.

Useat liikkeet Vanhassa Raumassa menevät kiinni alkuillasta, joten niiden sulkeuduttua ehtii vielä hyvin suunnata kahville, sillä KaffeBar on auki arkisin aina kahdeksaan asti.

– Kyllä sen on aiempina vuosina selvästi huomannut, että ihmiset saapuvat tänne joulukiireiden keskellä rauhoittumaan, Rosa-Maria Mäkelä hymyilee.

Wanhan Rauman KaffeBarissa lähes kaikki tuotteet valmistetaan itse, minkä vuoksi valikoimasta löytyy usein uusia mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

– Valikoimamme ei ole joka päivä sama, sillä haluamme tarjota monipuolisesti erilaisia makuja. Pyrimme myös tunnustelemaan asiakkaiden mieltymyksiä ja kuunnella heitä.

– Joulun aikaan asiakkaiden suosiossa ovat olleet ainakin Vihreät kuulat -juustokakku, piparkakkulatte sekä meidän oma glögimme, johon kuuluu kuivattua karpaloa ja appelsiinia, Mäkelä paljastaa.

Kakut joulupöytään

Glögimoussekakku
Glögimoussekakku

GLÖGIMOUSSEKAKKU (L,G)

Pehmeän jouluinen moussekakku, jossa vispikerman ja tuorejuuston yhdistelmä tuo tavallista juustokakkua kuohkeamman kokonaisuuden.

Vihreät kuulat -juustokakku
Vihreät kuulat -juustokakku

VIHREÄT KUULAT -JUUSTOKAKKU (L,G)

Perinteinen suomalainen joulukarkki yhdistettynä monien rakastamaan juustokakkuun. Ollut myynnissä myös aiempina vuosina, suuresti pidetty.

Luumurahkakakku
Luumurahkakakku

LUUMURAHKAKAKKU (L,G)

Koristeellinen marmorikuviointi on suosittu ja tuo kakkuun kauniin päällisen. Kakun rahka taittaa mukavasti kuvioinnissa käytetyn luumun makeutta.

Tilaukset: 
wanhanrauman@kaffebar.fi / 010 299 4430

Wanhan Rauman KaffeBar
📍Kuninkaankatu 27
www.kaffebar.fi

#YhdessäOlemmeRauma