Ainutlaatuinen Amarillo – kaupungin ja kohtaamisten sydän

Kaupallinen yhteistyö: Amarillo, Rauma

Amarillo Rauma

Vanhan Rauman kaduilla sykkii syksyinen tunnelma. Amarillon ikkunoista heijastuva lämpö vetää puukaupungin kauneudessa kulkevia vastustamattomasti puoleensa. Heti sisälle astuessa tuon lämmön tuntee iloisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan hymyissä.

– Sijaintimme on ehdottomasti Rauman parhaita. Olemme Vanhan Rauman läntisellä suuaukolla, hyvin keskeisellä paikalla puukaupungin sydämessä. Tähän on helppo tulla niin paikallisten kuin matkailijoidenkin, ravintolapäällikkö Kari Junnila kertoo.

Ainutlaatuista ei ole ainoastaan ravintolan sijainti, vaan sitä on myös Amarillon sisustus. Tyyli on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen.

"Rauman Amarillo on mielestäni konseptiuudistuksen kokeneista ravintoloista upein. Sisustus on selkeä ja se sopii hyvin vanhaan taloon. Meillä on paljon elementtejä, joihin asiakkaat kiinnittävät huomiota."

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja, suurimpia suosikkeja unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Amarillo Rauman ravintolapäällikkö Kari Junnila
Ravintolapäällikko Kari Junnila toivottaa seurueet Amarillon The Table -elämykselliselle aterialle.

– Meillä asiakaspalvelu on rentoa ja suosittelevaa. Osa konseptiamme on sellainen palvelu, joka myös viihdyttää asiakkaita. Haluamme, että henkilökuntamme persoonat näkyvät asiakaskohtaamisissa.

Saumaton tiimityö takaa omalta osaltaan onnistuneen asiakaskokemuksen.

– Henkilökuntamme on hyvin yhteen hitsautunut ja sitoutunut tähän toimintaan. Tämä on työtä ihmiseltä ihmiselle, joten asiakaspalvelijoiden jaksaminen ja oma viihtyminen välittyvät suoraan myös asiakkaiden viihtyvyyteen, Junnila sanoo.

Amarillosta löytyy myös The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä elämys jokaisen täytyy kokea. Suuntaa siis testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia ystäviä.

Kuvateksti: Ravintolapäällikko Kari Junnila toivottaa seurueet Amarillon The Table -elämyselliselle aterialle.

Amarillo, Rauma
📍Savilankatu 1
Facebook: @AmarilloRauma
 

#YhdessäOlemmeRauma