Rohkeat oman elämänsä supermallit

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma
 

Sparkling Night 2019 (Kuva: Hans Lehtinen)

Yhtään muotinäytöstä on mahdotonta järjestää ilman malleja, jotka ovat valmiina nousemaan lavalle keskelle yleisön katseita.

– Olen älyttömän kiitollinen jokaiselle mallillemme. Vaatii rohkeutta mennä lavalle alusvaatteissa omana itsenään, Alusasuliike Helmen yrittäjä Tinja Koivuviita hehkuttaa.

Parhaimmillaan Alusasuliike Helmeä on edustanut 15 mallia, joista viisi on ollut miehiä ja 10 naisia. Kaikki malleista ovat paikallisia, eikä aiempaa kokemusta lavalla kävelystä ole ollut välttämättä lainkaan.

Ennen lavalle nousua takahuoneessa on aistittavissa jokaisesta mallista hyvä alkujännitys. Näytöksen jälkeen monet ovat Koivuviidalle hehkuttaneet hyvää fiilistä.

– Moni on ylittänyt itsensä lähtemällä mukaan ja on ollut mahtavaa huomata, millaisen itseluottamuksen osa on kokemuksesta saanut.

Itsevarmuutta alusvaatteista

Koivuviita aloitti Alusasuliike Helmen yrittäjänä miehensä kanssa vuonna 2014 ja heti seuraavana vuonna he olivat mukana Sparkling Nightissa. Alusta asti oli selvää, että lavalle olisi hienoa saada kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä malleja.

– Olemme kaikki erinäköisiä ja jokainen on oman elämänsä supermalli. Tätä sanomaa haluan tuoda esille mallien kautta, sillä jokainen nainen voi näyttää kauniilta hyvin istuvilla ja mukavilla alusvaatteilla, Koivuviita hymyilee.

Mallit saavat itse esittää toiveita housujen mallista tai haluaako aamutakin harteilleen. Koivuviita voi esittää mallille toiveen asusta, mutta kenenkään ei tarvitse pukea päälle mitään, mitä ei halua.

– Se ei palvelisi ketään, jos pakottaisin jonkun lavalle epämiellyttävissä alusvaatteissa. Haluan, että malleilla on lavalla itsevarma olo. Silloin he myös kantavat vaatteet parhaiten.

Ihmisiä ei ole valettu samasta muotista, jonka vuoksi alusvaatteitakin pitää löytyä erikokoisia ja erilaisia vaatimuksia vastaamaan. Miellyttävät alusvaatteet usein myös kohottavat itsetuntoa, vaikka ne eivät näkyisi päivän aikana kenellekään muulle.

Alusasuliike Helmi
📍Kauppakatu 9, Rauma

**

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma

#YhdessäOlemmeRauma