Mikä on sinun värivuodenaikasi?

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma
 

Cameo Boutiquen Sirke Lehtinen auttaa mielellään asiakkaitaan vaatteiden valinnassa.

Värivuodenaika-analyysi auttaa löytämään itselle parhaiten sopivat sävyt pukeutumiseen. Pukeutumisneuvoja, värikonsultti ja Cameo Boutiquen omistaja Sirke Lehtinen on myynyt raumalaisille vaatteita jo 35 vuoden ajan. Lehtinen auttaa mielellään asiakkaitaan löytämään oikeat värisävyt, jotka tukevat kauniisti henkilön omaa väripersoonaa.

KEVÄT-TYYPIN hiukset ja iho ovat usein lämminsävyiset ja sisältävät melko runsaasti punapigmenttiä. Omat värit ovat
vaaleat, joiden pariksi sopii loistavasti kirkkaat ja keväisen luonnon lämpimät värit. Hempeän keltapohjaiset värit, kuten koralli, vaaleanvihreä tai kameli, sopivat kevät-tyypille hyvin.

Kevät-tyypille sopivat hempeän keltapohjaiset värit.

KESÄ-TYYPIN iho on vaalea ja se ruskettuu usein helposti. Hiusten väri ja mahdolliset pisamat ovat enemmän harmaita kuin punapigmenttisiä. Kesä-tyypiltä ei löydy paljoa väripigmenttiä, jonka vuoksi kovat ja kirkkaat värit eivät sovi kyseiselle värityypille. Sopivia sävyjä sen sijaan ovat kylmät, harmaalla taitetut pastellivärit, kuten vaaleanpunainen ja -sininen sekä vaalea hiekan sävy.

Kesä-tyypille sopivat kylmät, harmaalla taitetut pastellivärit.

SYKSY-TYYPPI on väripigmentiltään lämminsävyinen. Silmissä ja ihossa on enemmän keltaista kuin harmaata ja hiukset ovat usein punapigmenttiset. Syksy-tyypille sopivat mausteiset, lämpimät ja vahvat keltapohjaiset värit, kuten oliivinvihreä, sinapinkeltainen tai tiilenpunainen.

Syksy-tyypille sopivat vahvat keltapohjaiset värit.

TALVI-TYYPPI on neljästä tyypistä helpoimmin tunnistettava. Tällaisella ihmisellä on usein vaalea, kylmäsävyinen iho sekä tummat ja kylmäsävyiset hiukset. Talvi-tyypille sopii parhaiten kylmät, kovat ja kirkkaat värit, jotka sisältävät paljon pigmenttiä, kuten musta, smaragdinvihreä tai sähkönsininen.

Talvi-tyypille sopii paljon pigmenttiä sisältävät värit.

Itselle sopimatonta väriä ei tarvitse kokonaan karsia vaatekaapista, vaan sitä voi olla asukokonaisuudessa pienempänä määränä. Hyvä keino on myös yhdistää huonommin itselle sopiva väri esimerkiksi oikean sävyisen huivin kanssa, sillä merkittävintä on, mikä väri on lähimpänä kasvoja.

Kasvojen lähellä olevaa väriäkin tärkeämpää on kuitenkin se, että itse pitää vaatteistaan ja ne tuntuvat mukavalta päällä.

Cameo Boutique
📍Kauppakatu 7, Rauma

**

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma

#YhdessäOlemmeRauma