Koe kupliva elämys Vanhassa Raumassa

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma

Yrittäjät Manu Aadeli (Westlook) ja Iida Lampi (Café Sali) ovat toimineet Sparkling Nightin juontajina.

Rauman oma muotigaala Sparkling Night toteutetaan tänä syksynä aivan uudenlaisella tavalla. Poikkeuksellinen aika vaatii poikkeukselliset ratkaisut, joten tänä vuonna muodista ja kuplivasta tunnelmasta päästään nauttimaan yhden illan sijaan peräti kolmen päivän ajan.

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä Sparkling Weekend kutsuu kaupunkilaiset vierailemaan liikkeissä ja ihailemaan juhlatunnelmaan valaistua Vanhaa Raumaa. Kolmipäiväisen tapahtuman huipennus nähdään perjantaina, kun lähes kymmenen liikkeen näyteikkunat heräävät tunniksi eloon.

Vuoden muotielämys 2019 -ehdokas Sparkling Night on kasvanut vuosi vuodelta suuremmaksi tapahtumaksi ja liput on myyty loppuun silmänräpäyksessä. Tänä vuonna tapahtumasta pääsee nauttimaan turvallisesti kaikki halukkaat, kun näyttämönä toimii uniikki Vanha Rauma.

Iso kiitos Rauman kaupungille ja Rauman Energialle, jotka ovat tukemassa elinvoimaista keskustaa ja mahdollistavat tämän tapahtuman järjestämisen.

Vanhan Rauman tarjonta on kaupungin kokoon nähden poikkeuksellisen hyvä, eikä kalpene vertailussa suuremmillekaan kaupungeille. Tärkein tekijä ainutlaatuiselle ulkokauppakeskukselle olet sinä, te ja me kaikki yhdessä.

Tuetaan paikallisia kivijalkaliikkeitä ja pidetään keskusta elinvoimaisena tulevaisuudessakin. Toivottavasti tapaamme sinut Vanhan Rauman kaduilla ja liikkeissä 29.–31.10.2020.

Tervetuloa aistimaan kuplivaa syysiltaa, lämpimän yhteistyön tulosta ja muodin kimallusta!

MANU AADELI & IIDA LAMPI
Sparkling Weekend -yrittäjien puolesta

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma

#YhdessäOlemmeRauma