Jokainen juhla on ainutlaatuinen

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma
 

Sparkling Night sai alkunsa vuonna 2012 torin laidalta kahvila Café Salin tiloista. Kahdeksan vuoden aikana vierasmäärä on viisinkertaistunut ja tilaisuus siirtynyt suurempiin tiloihin. Kasvun myötä järjestelyt ovat vaatineet yhä enemmän aikaa ja suunnittelua.

– Aluksi meillä oli niin sanottu kotikenttäetu, kun kalusteet, astiat ja ruoat olivat valmiiksi samassa tilassa kuin tapahtuma. Neljä viimeisintä vuotta on kuitenkin vaatinut enemmän organisointia, että kaikki tarvittava saadaan juhlapaikalle, Café Salin yrittäjä Iida Lampi kertoo.

Isossa tapahtumassa on paljon huomioitavaa esimerkiksi ruoka- ja juomatarjoiluihin liittyen. Ruoan pitää riittää kaikille, valikoimassa on huomioitava erityisruokavaliot ja ruoan pitää pysyä lämpimänä.

– Aikataulutus pitää suunnitella tarkkaan, jotta kaikki menee jouhevasti. Sparkling Nightissa on aina tarjoiltu kuohuviiniä alussa, joten pelkästään juoman kaatamiseen 600 lasiin pitää varata aikaa tunti.

Iida Lammen Café Sali on ollut Sparkling Night -tapahtuman järjestämisessä mukana alusta lähtien.

Pienistä tarjoiluista suuriin tapahtumiin

Iida Lammen arki koostuu pääasiassa kahvilan pyörittämisestä, mutta vuoteen mahtuu myös pitopalvelua ja tapahtumien järjestämistä. Café Sali järjestää tilaisuuksia niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Joissain tapahtumissa vastuualueeseen kuuluu tarjoilut, toisissa koko juhlatilaisuuden suunnittelu ja järjestely.

– Vuoden päivistä melkein joka toisena järjestämme jonkinnäköistä tilaisuutta. Väkimäärät vaihtelevat yleensä kymmenestä pariin sataan. 500 vieraan Sparkling Night on siis ainakin toistaiseksi ihan omassa luokassaan, Café Salin myyntipäällikkö Linda Sallmén pohtii.

Oli kyseessä sitten iso tai pieni tapahtuma Café Salin väki on järjestelyissä mukana täydellä sydämellä ja panoksella, sillä jokainen juhla on ainutlaatuinen.

– Haluamme jokaisessa tilaisuudessa, että järjestäjä ja vieraat voivat keskittyä vain nauttimaan tapahtumasta ja luottaa siihen, että kaikki asiat ovat meillä hoidossa, Iida Lampi päättää.

Café Sali
📍Kuninkaankatu 22, Rauma

**

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma

#YhdessäOlemmeRauma