Hääpuku, joka täyttää kaikki toiveesi

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma
 

Kuva: Johanna Jasu Photography, Kampaus: Salon Fiin / Sannika

Hääpukuliikkeiden kiertely ja oikean mekon etsintä voi olla välillä turhauttavaa. Jos tuntuu, että sopivaa mekkoa ei löydy tai energiaa suurempaan etsimiseen ei edes ole, kannattaa viimeistään siinä kohtaa ottaa pohdintaan hääpuvun teettäminen mittatilaustyönä.

Heidi A. Design tekee juhlapukuja mittatilauksena ja tietää, että mittatilaus mielletään usein kalliiksi. Automaattisesti niin ei kuitenkaan ole.

– Toivon, että tulevat morsiamet ottaisivat rohkeasti yhteyttä ja kertoisivat toiveistaan mekon suhteen, jolloin pystyn antamaan jonkinlaista hinta-arviota, Heidi Ahlbom sanoo.

– Mittatilauksessa hintaan vaikuttaa merkittävästi kankaan materiaali. Lopullista hintaa laskiessa ja verratessa hääpukuliikkeiden mekkoihin, kannattaa myös huomioida, että liikkeestä ostettujen mekkojen hinnan päälle saattaa tulla korjaustyöt.

Heidi A. Design POP UP Café Salissa Sparkling Weekendin (29.–31.10.) ajan.

Harva mekko sopii suoraan rekistä kenenkään päälle täydellisesti, joten korjauksia joudutaan usein tekemään. Mittatilauksessa puku valmistetaan suoraan morsiamen mittojen mukaan.

– Ensin otetaan mitat ja suunnitellaan yhdessä pukua. Sen jälkeen valmistan aina ensin mekosta lakanaversion, jonka avulla katsotaan istuvuus ja muutokset, joita lopulliseen pukuun tehdään. Morsiamen mekon lisäksi valituista kankaista on helppo samalla tehdä esimerkiksi morsiusneidolle mekko tai morsiuspojalle rusetti.

Heidi A. Design
📍Iltasenkatu 4, Rauma
050 059 5907 / info@heidiadesign.com

**

Sparkling Weekend Vanhassa Raumassa 29.–31.10.2020.
Tutustu ohjelmaan ja katso aikataulu.
Seuraa tapahtumaa somessa ja pysy ajantasalla!
IG @sparklingnightrauma FB @sparklingnightrauma

#YhdessäOlemmeRauma