Yhdessä paikallisia palvellen

Kaupallinen yhteistyö: OP Länsi-Suomi

Jukka Kunnas (vas), Hannu Kyrövaara ja Mikko Aikko ovat tyytyväisiä pitkäaikaiseen ja toimivaan yhteistyöhön OP:n ja Lukon välillä.

Rauman alueen merkittävät toimijat OP Länsi-Suomi ja Rauman Lukko ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Yritysten välinen yhteistyö on vuosien saatossa monipuolistunut ja molempien tahto on jatkossakin kehittää ja ideoida uusia tapoja yhteistyön hyödyntämiselle.

– Pitkään kestänyt yhteistyö hyödyttää molempia, sillä pystymme nykyään jo ennakoimaan mitä voisimme toinen toisillemme tarjota tai tehdä yhdessä, OP Länsi-Suomen asiakkuusjohtaja Hannu Kyrövaara sanoo.

OP haluaa olla mukana paikallisten elämässä monella tapaa.

– Tahdomme panostaa toiminta-alueeseemme ja sen ihmisiin. Teemme kasvollista toimintaa, sillä meillä kaikki saavat aitoa ja välittävää palvelua. Lukko-yhteistyön avulla pystymme huolehtimaan asiakkaidemme ja muiden paikallisten hyvinvoinnista monipuolisemmin.

Mahdollistamassa maksutonta Kettuliigaa

Lasten urheilun mahdollistaminen on OP:lle tärkeä asia. Yritys onkin Juniorilukon yksi merkittävimmistä tukijoista ja Kettuliigan pääyhteistyökumppani.

– Suomen mittakaavalla harvinainen maksuton jääkiekon ja ringeten aloitusvaiheen toiminta on mahdollista paitsi Lukko-perheen sisältä tulevan tuen, mutta myös OP:n kaltaisten merkittävien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden ansiosta. Nyt perheiden pienimmät 5-vuotiaasta alkaen pystyvät aloittamaan harrastuksensa Lukossa kotitalouden varallisuudesta riippumatta. Meille jokainen lapsi on tervetullut, Juniorilukon myynti- ja seurapäällikkö Mikko Aikko sanoo.

– OP:n Kettu-liigasta puhuttaessa maksuttomuus koskettaa myös lähialueiden sateenvarjoseurojamme, eli yhteensä pitkälti toistasataa perhettä.

Pääyhteistyökumppanin panos näkyy toiminnassa myös konkretiassa, sillä yhteistyön avulla lapsille saatiin hankittua Kettuliigaan uudet pelipaidat. OP on ollut myös mukana erilaisissa hankkeissa kuten Tuki-Areenan rakentamisessa.

Vastavuoroisesti OP:n omistaja-asiakkaat ovat oikeutettuja erilaisiin etuihin Lukko ry:n toiminnassa ja tapahtumissa. Juniorilukko on myös mukana OP:n työntekijöiden tyky-päivässä.

Elämyksiä elintärkeälle yhteisölle

OP haluaa olla mukana tuottamassa elämyksiä asiakkailleen ja paikallisille ihmisille. Yhteistyö Rauman Lukko Oy:n kanssa on yritykselle itsestäänselvyys.

– Lukko on varmasti koko Rauman alueen merkittävin yhteinen henkinen asia ja tuntuisi oudolta olla olematta siinä mukana, Hannu Kyrövaara myöntää.

– Liigapelit tarjoavat illasta toiseen elämyksiä, joita me haluamme omalta osaltamme olla mahdollistamassa alueen ihmisille. Yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan tätä elämystä myös asiakkaillemme.

Kevään 2021 Suomen mestaruus viimeistään todisti sen, että mikään muu asia ei alueen ihmisiä ja yrityksiä yhdistä yhtä vahvasti kuin Lukko. Sen on huomannut myös toukokuussa Rauman Lukon toimitusjohtajana aloittanut Jukka Kunnas.

– Täällä niin raumalaiset kuin lähialueidenkin yritykset ottavat yhteiskuntavastuuta ja ovat vahvasti mukana Lukon toiminnassa. Nämä yritykset ovat erittäin tärkeä kulmakivi meille, eikä Lukko olisi sama ilman heitä, Kunnas toteaa.

– Näen Lukon ja OP:n tarinassa paljon samaa, sillä molempien toiminta perustuu yhteisöllisyyteen. Sen vuoksi meillä on yhteinen tahto palvella alueen ihmisiä, yhteisömme jäseniä, mahdollisimman hyvin.

OP Länsi-Suomi
Kauppakatu 1
www.op.fi/lansi-suomi

#YhdessäOlemmeRauma