"Valmennukseen voi osallistua kuka tahansa – kuntotasosta riippumatta"

Hyvinvoinnin Walimon Pauliina Välimaa vetää Facebookissa live-jumppia.

Vaikka Hyvinvoinnin Walimon ryhmäliikuntatunnit ovat poikkeustilan vuoksi peruttu, ei kenenkään tarvitse täysin luopua yhdessä liikkumisesta. Walimo tarjoaa Treenaa kotona! -verkkovalmennusta sekä erilaisia Facebook-livejumppia. 

– Asiakkaat ovat kiitelleet paljon verkkovalmennuksesta. Valmennukseen voi osallistua kuka tahansa – kuntotasosta riippumatta. Harjoituksia voi valita ja suorittaa oman kunnon mukaan, Pauliina Välimaa selventää.

Tällä hetkellä käynnissä olevassa valmennuksessa on mukana peräti 213 liikkujaa. Seuraava Treenaa kotona! -verkkovalmennus alkaa 6.4.2020. Valmennuksen tarkempi kuvaus ja ilmoittautumislinkki löytyvät Syke Tribe -sivustolta.

– Verkkovalmennuksen lisäksi tarjoamme Facebook-livejumppia Walimo liikuttaa -ryhmässä. Kyseisiin livejumppiin voi osallistua voimassa olevalla jäsenkortilla tai ostamalla verkkokaupasta yksittäisen jumpan. Treenitarjonta on samaa, mitä Walimossa normaalistikin, Välimaa kertoo.

Hyvinvoinnin Walimo, Pauliina Välimaa, livejumppa
Normaalisti Välimaa näkee ihmisten kasvoilta, millainen treeni oli. Nyt kasvoja ei näe, joten jokainen saatu palaute on äärimmäisen tärkeä.

#YhdessäOlemmeRauma