Trendikkäimmät laatumerkit saman katon alta

Kaupallinen yhteistyö: Westlook

Manu Aadeli haluaa Westlookin valikoiman palvelevan mahdollisimman laajaa käyttäjäkuntaa.

Manu Aadeli, Westlook Rauma
Syksyn ensimmäiset mallistot ovat saapuneet Westlookiin.

Gant, Tommy Hilfinger, Peak Performance, Filippa K, Sand, By Malene Birger, Marc O’Polo... Lista Westlookista löytyvistä laatubrändeistä ei nopeasti lopu. Kuninkaankadulla sijaitsevan liikkeen seinien sisältä löytyy peräti 14 eri laatumerkkiä.

– Meillä on paljon brändejä, joita myymme vuodesta toiseen. Aina kuitenkin kärkymme myös uusia mielenkiintoisia lisäyksiä. Tällä hetkellä uusimpina tulokkaina ovat Makia, Samsøe Samsøe ja kasvaneella kenkäpuolellamme Dr. Martens, Westlookin yrittäjä Manu Aadeli kertoo.

Aadeli valitsee Westlookin tarjonnan itse. Hän päättää liikkeeseen tilattavat tuotteet selailemalla eri merkkien mallistoja verkossa, messuilla ja showroomeilla.

– Pyrimme poimimaan liikkeeseemme jokaiselta brändiltä sen vahvimman oman jutun. Lisäksi valikoimiimme kuuluu erikoisuuksia, joita ei välttämättä muualta Suomesta löydy.

Kaikille jotakin

Westlookin valikoiman halutaan palvelevan mahdollisimman laajaa käyttäjäkuntaa, eri ikäryhmät ja käyttötarkoitukset huomioiden.

– Meiltä löytyy vaatteet arkeen ja juhlaan, isälle ja pojalle, äidille ja tyttärelle. On kiva nähdä, kun ostoksille saavutaan kolmen sukupolven voimin.

Jokainen asiakas saa halutessaan apua ja myyjän ammattimaisen näkemyksen sopivien vaatteiden valintaan. Pitkäaikaisten vakioasiakkaiden kohdalla pystytään huomioimaan vaatekaapin tarpeita kokonaisuudessa.

– Joidenkin asiakkaiden kohdalla tiedämme aika tarkkaan, mitä vaatekaapista jo löytyy ja millaiset vaatteet kiinnostavat. Asia pystytään huomioimaan itse asiassa jo uusien mallistojen tilausvaiheessa, Aadeli paljastaa.

Vanhassa Raumassa sijaitsevan liikkeen asiakaskunta ei koostu pelkästään paikallisista. Westlookiin saavutaan ostoksille kauempaakin. Ulkopaikkakuntalaisia houkuttelevat myymälän laaja valikoima ja hyvä asiakaspalvelu.

– Ihmiset arvostavat, että kaikki löytyvät saman katon alta. Ei tällaisia isommista kaupungeista, kuten Turusta, edes löydy.

**

Manu Aadelin vinkit shoppailuun

1. OSTA SESONKIVAATTEET HYVISSÄ AJOIN
Tulevan syksyn mallistot alkavat jo saapua kauppoihin. Eniten valinnanvaraa ja kokoja uusista tuotteista on ennen sesongin alkua. Kannattaa siis nyt jo kääntää katsetta vaatekaapin päivittämiseen syksyä varten.

2. HUOMIOI VASTUULLISUUS JA KESTÄVYYS
Halpa vaate ei voi olla vastuullisesti tuotettu. Tutkimuksen mukaan esimerkiksi laadukas ja vastuullisesti tuotettu t-paita maksaa noin 30–50 euroa.

3. HANKI VAATEKAAPPIISI LAADUKKAAT JA HELPOSTI YHDISTELTÄVÄT TUKIPILARIT
Yhdellä ostokerralla kannattaa ostaa useampi laadukas ja yhteensopiva vaate. Helposti keskenään yhdisteltävillä vaatteilla saa vaivatta muodostettua useita erilaisia asukokonaisuuksia ja näin vältät ainaisen ”minulla ei ole mitään päällepantavaa” -ongelman.

📍Kuninkaankatu 11

#YhdessäOlemmeRauma