Sukella joulun tunnelmaan Vanhan Rauman sydämessä

Kaupallinen yhteistyö: Rakastunut Raumaan

Vanhan Rauman joulutapahtumat 2020
Vanhan Rauman jouluista tunnelmaa. (Kuva: Jari Laine)

Vanhan Rauman joulu tarjoaa ohjelmaa ja tunnelmaa aina aattoon asti. Tervetuloa tutustumaan Rakastunut Raumaan -liikkeiden joululahjatarjontaan ja nauttimaan ainutlaatuisen ulkoilmakauppakeskuksen jouluista tunnelmaa.

PE 4.12. RAUMAN JOULUNAVAUS

Joulun odotus käynnistyy Vanhassa Raumassa toden teolla joulukuun 4. päivä. Joulunavauksessa vieraana joulupukki ja torilla luvassa yhteislaulua. Jouluvalot sytytetään klo 18.

LA 5.12. JOULUINEN LAUANTAI KESKUSTASSA

Rakastunut Raumaan -liikkeet ovat auki pidempään ja joulupukki vierailee Vanhassa Raumassa.

PE 11.12. TONTTUJEN YÖ

Tonttujen yönä Vanhassa Raumassa tarjolla tunnelmaa ja ohjelmaa aina iltaan asti. Tapahtuma sulkee Kauppakadun ja Kuninkaankadun osittain kävelykaduiksi. Torilta löydät niin myyjiä, musiikkia kuin joulupukinkin. Rakastunut Raumaan liikkeet ovat auki aina yhdeksään asti. Tonttujen yö huipentuu ilotulitukseen klo 21.

LA 12.12. JOULUINEN LAUANTAI KESKUSTASSA

Rakastunut Raumaan -liikkeet ovat auki pidempään ja joulupukki vierailee Vanhassa Raumassa. Keskustan alueella liikkeellä ilmainen tonttujuna.

SU 13.12. SHOPPAILUSUNNUNTAI JA JOULUMARKKINAT

Shoppailusunnuntaina Rakastunut Raumaan -liikkeet ovat auki ja torilla päästään nauttimaan joulumarkkinoiden tarjonnasta. Vanhassa Raumassa liikkeellä ilmainen tonttujuna.

LA 19.12. JOULUINEN LAUANTAI KESKUSTASSA

Rakastunut Raumaan -liikkeet ovat auki pidempään ja joulupukki vierailee Vanhassa Raumassa. Keskustan alueella liikkeellä ilmainen tonttujuna.

SU 20.12. SHOPPAILUSUNNUNTAI

Shoppailusunnuntaina Rakastunut Raumaan -liikkeet ovat auki. Vanhan Rauman alueella liikkeellä joulupukki ja ilmainen tonttujuna.

TO 24.12. JOULURAUHANJULISTUS

Perinteinen joulurauhan julistus Rauman Kauppatorilla klo 12.

Tarkemmat aikataulut ja ohjelmat ilmoitetaan osoitteessa rakastunutraumaan.fi sekä Rakastunut Raumaan -sosiaalisen median kanavissa. Myös korona-ohjeistuksen mahdollisesta päivityksestä johtuvista muutoksista tiedotetaan Rakastunut Raumaan -kanavissa.

Rakastunut Raumaan
www.rakastunutraumaan.fi
Facebook: @RakastunutRaumaan.fi
Instagram: @rakastunut_raumaan

Listaus Rakastunut Raumaan -liikkeistä osoitteessa www.rakastunutraumaan.fi/yritykset.

#YhdessäOlemmeRauma