"Vaikka kuulumme Sotkan ketjuun, olemme puhtaasti raumalainen yritys"

Rauman Sotkan yrittäjinä toimivat Ari ja Mari Raukko.
Ari ja Mari Raukko ovat toimineet yrittäjinä Rauman Sotkassa lähes 20 vuotta.

Moni saattaa luulla, että Rauman Sotka on vain yksi toimipiste isossa ketjussa. Asia ei kuitenkaan ole täysin niin. Vaikka Sotka on ketjuliike, on Rauman myymälä puhtaasti paikallinen. Liikkeen yrittäjinä toimivat raumalaiset Ari ja Mari Raukko.

– Sotka on iso ketju, mutta meidän myymälämme on aito paikallinen pariskuntayritys, Ari Raukko huomauttaa.

Suoraan Sotkan verkkokaupasta tehdyt tilaukset eivät tue raumalaisen huonekaluliikkeen toimintaa.

– Verkkosivuilta on oikein suotavaa selata tarjontaa, mutta tilaus tulisi muistaa tehdä meidän kautta. Kun tuotteen kohdalla lähettää tiedustelupyyntöä meille tai vaikka soittaa suoraan tänne myymälään ja tilaa tuotteen, niin silloin tukee paikallista.

Sotkan patjoista suurin osa on kotimaisia, ja kyseiset patjat ovatkin ketjun myydyin tuote. Niin patjoja kuin muitakin tuotteita ostaessa, Ari Raukko suosittelee perinteistä myymälään saapumista verkkokauppashoppailun sijaan.

– Paras tapa on tulla itse liikkeeseen ostoksille, jolloin meidän on helpoin palvella ja pohtia vaihtoehtoja yhdessä asiakkaan kanssa, Ari Raukko toteaa.

– Tällä hetkellä hygieniaan ja puhtauteen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Lisäksi liikkeemme on väljä, joten lähikontakteja ei tarvitse pelätä.

#YhdessäOlemmeRauma