"Raumalaiset ovat ymmärtäneet keskustan kivijalkaliikkeiden arvon"

Johanna Närvä järjestelee Sisustustalo Kodinonnen tuotteita Vanhassa Raumassa kauppatorin laidalla sijaitsevassa upeassa liikkeessään. Närvä on päättänyt, että tämänhetkisen poikkeustilan valittessa Kodinonni palvelee asiakkaitaan puhelimitse sekä sähköpostitse ja avaa ovensa ainoastaan saapuville ja lähteville lähetyksille.

– Nyt on epävarma tilanne, eivätkä ihmiset oikein tiedä miten kuuluisi liikkua ja olla. Meilläkin on ollut hiljaisempaa kuin tavallisesti, mutta toisaalta taas moni asiakas on erikseen kertonut aikaistaneensa myöhemmäksi aiottuja hankintoja tukeakseen kivijalkaliikettä, Närvä kertoo.

Johanna Närvä on yrittäjänurallaan tehnyt paljon työtä Rauman aktiivisen liikekeskustan ja Vanhan Rauman kehittämiseksi. Hänelle sydämen asia on se, että Vanha Rauma säilyy elävänä ja ihmiset niin Raumalta kuin kauempaakin tunnistavat ainutlaatuisen kaupunkimme arvon.

– Jos jotain positiivista haluaa tässä vallitsevassa tilanteessa nähdä, niin se on kyllä juuri tämä ihmisten herääminen siihen, miten hienoa on, että meillä on näin paljon elävää kaupallista toimintaa kaupunkimme keskustassa.

– Toivon, että tämä aika herättäisi ihmiset käyttämään lähellä olevia palveluita jatkossakin, ja ymmärtämään henkilökohtaisen, sydämellä ja rakkaudella tuotetun palvelun arvon, Johanna Närvä sanoo.

  • Seuraa Kodinonnea Instagramissa ja Facebookissa!
  • Puhelin: +358 2 822 1030
  • Sähköposti: kodinonni@kodinonni.net

#YhdessäOlemmeRauma