Rengasmarket Rauma panostaa yksilölliseen palveluun

Kai Liukko painottaa, että jokainen ovesta tuleva henkilö ja hänen tarpeensa kohdataan yksilöllisesti.

Keväinen aurinko suuntaa katseet jo kesärenkaiden vaihtoon. Rengasmarket Rauma palvelee asiakkaitaan persoonallisella otteella hyvien yhteyksien varrella Isometsäntiellä.

– Olemme täyden palvelun rengasalan toimija. Teemme muun muassa rengasasennukset- ja paikkaukset sekä tarjoamme rengashotellipalvelun. Kaikki palvelumme ovat kevyen ja raskaan kaluston käytössä, Kai Liukko kertoo.

– Panostamme kaikessa asiakaslähtöisyyteen. Jokainen ammattilainen osaa tehdä nämä työt viimeisen päälle hyvin, mutta ihminen täytyy kohdata ihmisenä. Jokaisella asiakkaalla on omat tarpeensa, joihin on pystyttävä vastaamaan.

Isometsäntiellä sijaitsevat noin 450 neliön toimitilat takaavat, ettei suurempia ruuhkia pääse syntymään.

Rengasmarket Rauma on yksi yli 90 eri puolilla Suomea toimivasta Rengasmarket-ketjun partner-liikkeestä.

– Olemme vahvasti paikallinen toimija, jonka toimintaan valtakunnallinen ketju tuo tukea esimerkiksi kokemuksen, tuotteiden ja markkinoinnin kautta. Meillä vastaa puhelimeen aina joku omasta henkilökunnastamme, joten asiakas saa aina parhaan tilannetiedon.

Liukko on tuttu mies monelle raumalaiselle. Hänen tietotaitoonsa luotetaan ja palvelualttiutta kiitellään.

– Valttinamme on nopeus ja joustavuus. Haluamme, että esimerkiksi ammattilaiset pystyvät työskentelemään mahdollisimman tehokkaasti. Näin ollen näitä vaihtoja suoritetaan silloin kun autot ovat pysähdyksissä, eli esimerkiksi ajotaukojen ja viikonloppujen aikana. Me emme katso työnteossa kelloa, vaan asiakkaiden tarpeita.

Rengasmarket Rauma palvelee niin kevyttä kuin raskastakin liikennettä.

Rengashotelli helpottaa arkea ja tuo säästöä

Talvirenkaat on vaihdettava alta huhtikuun loppuun mennessä. Vielä on siis aikaa, mutta kulunut kehno talvi on vaikuttanut omalta osaltaan myös renkaiden kulutukseen.

– Meillä asiakas voi luottaa siihen, että alla olevat renkaat ovat turvalliset ja ne on vaihdettu ammattitaitoisesti. Pultit on kiristetty oikeisiin momentteihin, ilmanpaineet ja aurauskulmat on tarkastettu, Liukko painottaa.

Noin 450 neliön toimitilat mahdollistavat kolmen eri renkaanvaihtotyön suorittamisen kerralla. Liukko suosittelee välttämään mahdollisia ruuhkia varaamalla ajan jo ennakkoon.

– Lähtökohtaisesti me ajamme aina autot itse halleihimme, eli asiakkaan ei tarvitse venkslata autoa millään tavalla. Odotellessa voi vaikka juoda myymälän puolella kupin kahvia.

Rengashotelli on helppo, nopea ja kokonaisvaltainen ratkaisu kaikille autoilijoille.

Paras ja vaivattomin ratkaisu renkaiden laadukkaaseen ylläpitoon on hyödyntää Rengasmarket Rauman rengashotellipalvelu. Kausihinta on vain 60€.

– Pakettimme sisältää kausittaisen renkaanvaihdon, renkaiden pesun ja säilytyksen. Lisäksi teemme aina myös kuntokartoituksen, eli tarkastamme renkaiden soveltuvuuden turvalliseen liikennöintiin, Kai Liukko kertoo.

– Kaikki tämä käy ammattilaiselta noin kymmenessä minuutissa. Näin ollen tässä säästää aikaa jos vertaa siihen, että alkaa kotona vaihtamaan ja suorittaa siihen päälle vielä pesut ja säilytystilan raivaamisen.

Varaa nyt renkaanvaihto tai rengashotellipalvelu Rengasmarket Raumasta netin kautta www.rengasmarketrauma.fi, puhelimitse numerosta 044 244 5751, sähköpostitse osoitteesta myynti@rengasrauma.fi.

Rengasmarket Rauma palvelee osoitteessa Isometsäntie 17 arkisin klo 8.00-17.00 ja lauantaisin klo 9.00-13.00.

#YhdessäOlemmeRauma