"Pystymme tekemään ulkotilojen valaistussuunnittelun kokonaan etänä"

Narvi-Sähkö, Raimo Narvila

Narvi-Sähkön ovet ovat auki normaalisti.

– Tilannetta seurataan tietysti koko ajan, ja sen mukaan toimitaan. Hygieniaan panostetaan liikkeessä, ja kentällä toimintatapoja sovitellaan niin, että terveys edellä mennään kaikissa tilanteissa, Raimo Narvila kertoo.

Narvi-Sähkön Vanhan Rauman liikkeessä asiakasmäärät ovat vähentyneet, mutta yhteydenotot muiden kanavien kautta taas ovat kasvaneet.

– Puhelimella ja sähköpostilla hoidetaan nyt selvästi suurempi määrä tilauksia ja asiakaskontakteja kuin aikaisemmin.

Narvi-Sähkö tekee asiakkaille muun muassa erilaisia valaisukokonaisuuksia suunnittelusta toteutukseen.

– Pystymme tekemään vaikka terassin tai ulkotilojen valaistussuunnittelun kokonaan etänä asiakkaan valokuvien ja piirustusten mukaan.

– Nykyajan valaisimet ovat hillitympiä, helpompia kohdistaa ja monipuolisempia käyttää, mutta silti yksinkertaisempia ja energiatehokkaampia. Valaisimia saa esimerkiksi rottinkikalusteisiin sopivina malleina tai rakenteisiin upotettavina led-lamppuina, Narvila listaa.

Viileät kevätillatkaan eivät ole este viettää aikaa ulkona.

– Lämmittimiä saa myös erikokoisina siirrettävinä jalkamalleina, jos kiinteästi asennettavat mallit eivät sovi tai miellytä. Valaisimien tapaan lämmittimetkin ovat tehoonsa nähden erittäin energiatehokkaita. Nyt kun aikaa on pakko viettää enemmän kotona, niin mikäs sen mukavampaa kuin istahtaa terassille tai parvekkeelle vaikkapa kirjan kanssa, kun lämmitin pitää lämpötilan sopivana, Narvila vinkkaa.

#YhdessäOlemmeRauma