Prosecuren Jaakko Soukainen: "Meidän palvelumme joustaa asiakkaan tilanteen mukaan"

Prosecure Vartiointintipalveluiden Jaakko Soukainen vannoo tiukassakin tilanteessa positiivisen ajattelun ja yhteistyön voimaan. 

Jaakko Soukainen Prosecure Oy
Jaakko Soukainen on Prosecuren perustajaosakas. (Kuva: Samuli Ahtiainen)

– Me uskomme, että tämä vallitseva koronaepidemia on ohimenevä tilanne, joka tulee jossain vaiheessa menemään ohi. Nyt on tärkeää auttaa toisiamme pääsemään yli tästä väliaikaisesta tilanteesta, Soukainen linjaa.

Hänen yrityksensä toiminnassa se tarkoittaa joustavuutta asiakaspalvelussa, sekä asiakaslähtöistä ajattelua. Nämä ovat olleet Prosecuren kantavat arvot toki ennen koronakevättäkin, Soukainen sanoo.

– Kiinnitämme huomiota asiakkaamme tarvitsemaan palvelutasoon ja mukautamme palveluja ja prosesseja aina asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan. Emme missään nimessä halua myydä asiakkaillemme palveluja turhaan. Palvelun tarve tulee aina asiakkaalta ja me ratkaisemme sen parhaan kykymme mukaan. 

Jaakko Soukaisella on myös mukavia yritysuutisia: Prosecuren palvelupäällikkönä noin vuoden työskennellyt Marko Haikonen on ostanut osuuden yrityksestä ja jatkaa työtään osakkaana perustajaosakas Soukaisen rinnalla. Tavoitteena on antaa välillisesti 13 henkeä työllistävälle yritykselle entistä paremmin kasvot.

– On tärkeää viestiä selkeästi kuka vastaa toiminnasta, ja että emme ole minkään isomman brändin alaisuudessa. Me teemme omaa juttuamme ja toimimme omilla persoonillamme tarjoten henkilökohtaista palvelua. Hoidamme myös pienemmät asiakkaat ja tilanteet. Meille ei mikään asiakas ole liian pieni, Jaakko Soukainen muistuttaa lopuksi.

Prosecure Oy / Marko Haikonen ja Jaakko Soukainen
Marko Haikonen ja Jaakko Soukainen Prosecure Vartiointipalvelut Oy:stä. (Kuva: Samuli Ahtiainen)

#YhdessäOlemmeRauma