Premium-luokan piha-alueet avaimet käteen -periaatteella

Vasemmalta Sara Moilanen, Joonas Kiiski ja Laura Moilanen.

Pihasuunnittelija Lauran huomiota herättävät autot ovat tuttu näky niin Raumalla kuin esimerkiksi Turun ja pääkaupunkiseudun liikenteessä. Raumalaisyrityksen toimialue kattaa koko Suomen. Arkea pyörittävät toimitusjohtaja Joonas Kiiski ja hortonomi Laura Moilanen sekä myynnistä ja markkinoinnista vastaava Lauran sisko Sara.

– Tarjoamme kokonaisvaltaista piha-alueiden suunnittelu-, rakennus- ja ylläpitopalvelua aina alkutekijöistä valmiiseen lopputulokseen avaimet käteen -periaatteella. Sen lisäksi, että suunnittelemme ja rakennamme, me myös jatkohoidamme pihoja, Joonas kertoo.

– Vahvuuksiamme ovat monipuolisuus ja asiakaslähtöisyys. Reagoimme asioihin nopeasti ja haluamme, että jokainen asiakas saa aina tarvitsemansa. Tällä hetkellä kaukaisimmat työmaat ovat olleet Seinäjoella ja Lappeenrannassa.

Ammattilaisten näkemyksellä ja osaamisella valmistuvat niin uudiskohteiden, vanhempien omakotitalojen, yritysten, taloyhtiöiden kuin kesämökkienkin pihat.

– Kaikki alkaa pihakäynnistä, jonka yhteydessä kartoitamme asiakkaan kanssa hänen tarpeensa ja toiveensa. Usein asiakkailla on omat ideansa siitä, mitä he haluavat. Tähän me tuomme oman osaamisemme ja pystymme kertomaan, miten tietyt asiat kannattaisi toteuttaa, Laura taustoittaa.

– Tällaisia asioita voivat olla esimerkiksi pohjatyöt ja erilaiset rinneratkaisut. Harvalla on esimerkiksi tietoa siitä, minkälaisia massoja, kuten lumi- ja vesikuormia piha kannattelee vuoden aikana. Tällöin ammattilaisten tietotaidolla on erityisen tärkeä rooli.

Laatua ja helppoutta – aina asiakaslähtöisesti

Pihasuunnittelu Lauran kautta asiakas saa viherrakennus- ja kivityöt sekä terassit ja valaistukset. Maa-, kivi- ja puurakentamisen lisäksi palveluvalikoimaan kuuluvat myös varusteet ja kalusteet.

– Pihoilta halutaan pääsääntöisesti helppohoitoisuutta ja selkeälinjaisuutta. Värejä käytetään paljon. Hyvä kokonaisuus saadaan yhdistelemällä erilaisia asioita. Me toteutamme myös muun muassa patiot, huvimajat, laiturit, lasikatteet ja uima-altaat, Laura kertoo.

Kevät on aikaa, jolloin sesonki käynnistyy todenteolla.

– Leudon talven myötä kausi on alkanut tänä vuonna normaalia aikaisemmin. Olemme päässeet aloittamaan pihatyöt tänä vuonna jo maaliskuussa. Vauhti kiihtyy koko ajan ja meillä on hyvä tiimi tekemässä hommia, Sara kiittelee.

Osaavan ja luotettavan palvelukokonaisuuden ydin on laatu. Joonas painottaa, että he haluavat pitää kiinni ja huolehtia maineestaan premium-luokan tekijänä.

– Meillä on omat työkoneet ja -välineet sekä hyvät yhteistyökumppaniverkostot ympäri Suomen. On kyse sitten maa-aineksesta, kivistä tai vaikkapa istutuksista, kaikille tuotteille löytyy laadukkaat toimittajat. Helppous korostuu myös siinä, että me hoidamme tämän kaiken, eli asiakkaan ei tarvitse selvitellä näitä asioita monesta eri paikasta.

Joonas ja Laura ovat pariskunta, jolla on kotona pieni lapsi ja toisen odotetaan syntyvän kesäkuussa. Moni kyseleekin usein, miten arki sujuu, kun ollaan yhdessä käytännössä 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.

– Mielestämme tämä on yksi meidän vahvuuksistamme. Monena iltana, kun tytär on mennyt nukkumaan, me laskemme tarjouksia ja käymme työasioita läpi. Molemmat nauttivat työstään, mutta kyllä me muistamme pitää huolta myös parisuhteesta, Laura ja Joonas hymyilevät.

Laita piha-alueet kuntoon ammattilaisten osaavissa käsissä. Ota yhteyttä Pihasuunnittelija Lauraan ja kerro, minkälainen on sinun unelmiesi piha. Tutustu laajaan palveluvalikoimaan ja katso yhteystiedot osoitteessa www.jkltrading.fi

#YhdessäOlemmeRauma