Pelkkä unelmointi ei riitä, kun mielessä on uusi koti

Kaupallinen yhteistyö: OP Länsi-Suomi

OP:n Maarit Vaahtera, Satu Pihlajamäki ja Susanna Okkonen
Koti on tärkeä asia. Asuntokaupoissa, rahoituksessa ja vakuuttamisessa saa palvelua saman katon alta, muistuttavat Maarit Vaahtera, Satu Pihlajamäki ja Susanna Okkonen.

Unelmoitko uudesta kodista? Onko perhe kasvanut ja tarvitsette lisää tilaa tai onko aika hankkia ensimmäinen omistusasunto? Tavallisesti unelmointi uudesta kodista alkaa nettisurffailulla mahdollisia kohteita ihastellessa.

Pelkkä unelmointi ei kuitenkaan riitä, kun valmistautuu elämän suureen ja tärkeään hankintaan.

– Valveutuneet asiakkaat ottavat pankkiin yhteyden jo unelmointivaiheessa. On kaikkien osapuolien kannalta tärkeää, että taustatyö tulevan kodin hankkimiseen on tehty hyvin esimerkiksi käytössä olevan budjetin osalta, OP Kodin raumalainen kiinteistönvälittäjä Susanna Okkonen sanoo.

Useimmiten kodin hankintaan liittyvät lainaneuvottelut, josta koko unelmointi ja suunnittelu kannattaa aloittaa. Samalla selviää hankintaan käytössä oleva budjetti ja laina on valmiina neuvoteltuna, kun sopiva kohde osuu kohdalle eikä aikaa ole tuhlattavaksi.

– Laina-asiasta on hyvä aloittaa. Neuvoisin olemaan rohkeasti ja ajoissa yhteydessä, vaikkei unelmien kohde olisikaan vielä osunut kohdalle.

Yhteydenotto käy kätevästi netin kautta ja lainatarjouksen voi pyytää kauttamme minkä tahansa pankin asiakas, OP Länsi-Suomen asiakkuusasiantuntija Satu Pihlajamäki sanoo.

OP:n lupaus on “Sinä teet kodin. Me mahdollistamme sen”. Lupaukselle tulee katetta kokonaispalvelusta, sillä pankki- ja kiinteistönvälityspalveluiden lisäksi saman katon alla hoituvat myös vakuutukset.

Pohjola Vakuutuksen asiakkuusasiantuntija Maarit Vaahtera muistuttaa, että lisähyöty saman katon alla asioimisessa on OP-bonusten hyödyntäminen.

– Keskittäminen kannattaa, koska OP-bonuksia voi käyttää suoraan esimerkiksi vakuutusmaksuihin. Perheellä on aina yhteinen bonustili eli kaikkien palveluista kertyy bonuksia hyödynnettäviksi. Useimmiten OP-bonukset kipuavat satoihin euroihin, joten se on selvää säästöä, Vaahtera selvittää.

Lähes kaikki asiat pystyy hoitamaan ilman käyntiä konttorilla. Saat asiantuntijapalvelua puhelimessa ja verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Apunasi kodinvaihdossa tällä alueella kaikki kodin ja asumisen asiantuntijat. Suorat yhteystiedot löytyvät osoitteesta op.fi/lansi-suomi/soitasuoraan.

OP Koti on suosituin

OP Koti on selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee tuoreesta Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Jos asunnon omistavat vastaajat olisivat nyt myymässä asuntoaan, peräti 49 prosenttia heistä valitsisi OP Kodin. Tutkimuksessa selvitettiin 17 kiinteistönvälitysliikkeen tunnettuutta, käyttöä sekä mielikuvia ja suosittelua.

OP Koti sai tutkituista ketjuista parhaan kokonaisarvosanan. Erityisinä vahvuuksina OP Kodilla nähtiin luotettavuus, asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin.

Lähde: Suomi Tänään 2/2020 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. Tutkimus toteutettiin heinä-elokuussa 2020 ja siihen osallistui 2009 iältään 15–79-vuotiasta vastaajaa.

Tiesitkö, että asuntokaupankin voi nykyään hoitaa digitaalisesti. Kysy lisää!
Asuntolainan myöntää Osuuspankki. Asunnot välittää OP Koti kautta maan. Vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus.

#YhdessäOlemmeRauma