Parasta juuri nyt: Toiveidesi mukaan tehty juhla-asu

Heidi Ahlbom, Heidi.A.Design
Mittatilaustyönä tehdyt vaatteet ovat lähes ikuisia. (Kuva: Ella Natalie Photography)

Jos toiveissa on kestävä, täydellisesti istuva ja juuri omia mieltymyksiä vastaava vaate, kannattaa se hankkia mittatilaustyönä. Heidi.A.Designin Heidi Ahlbom vinkkaa nyt olevan loistava aika teettää asu tuleviin juhliin kuten valmistujaisiin, rippijuhliin tai häihin.

– Mittatilaustyönä tehdyt vaatteet valmistetaan hyvistä materiaaleista, joten ne kestävät laadukkaina pitkään. Voisi jopa sanoa niiden olevan ikuisia, Ahlbom huomauttaa.

Vaatteen teettäminen on hyvä vaihtoehto, etenkin tällä hetkellä, sillä kaupoissa kiertelyn voi jättää välistä.

– Vaatteen suunnittelu voidaan aloittaa yhdessä etänä. Pystyn mahdollisesti tekemään esimerkiksi protomekon pelkästään sillä, että saan tietyt mitat asiakkaalta.

Ahlbom kannustaa ihmisiä ottamaan rohkeasti yhteyttä ja kysymään, jos jokin asia mietityttää.

– Usein esimerkiksi ajatellaan, että mittatilaustyönä tehdyt vaatteet ovat äärettömän kalliita. Se ei kuitenkaan automaattisesti mene niin, joten aina kannattaa kysyä, Ahlbom rohkaisee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ✖️Heidi.A.Design✖️ (@heidiadesign) jakama julkaisu

Lastenvaatteita, ja joitakin naisten vaatteita, löytyy valmiina nettikaupasta. Lisäksi Heidi.A.Designin lastenvaatteita myy Wanhan Rauman Putiikki Taruliina sekä tulevana kesänä oma kesäkauppa Pop Up STOP Vanhassa Raumassa. Ahlbomin kanssa kesäkauppaa tulevat pitämään Iiro Koski (Raum Rome Paris) ja Laura Mikkonen (Vanhan tavaran puoti Eveliina).

– Olen todella innoissani kesäputiikista, mutta vähän myös pelottaa, jos nykyinen poikkeustila jatkuukin kesään asti. Toivottavasti ei, Ahlbom huokaa.

#YhdessäOlemmeRauma