Parasta juuri nyt: Ilahduta vanhusta Valla Fiinin kukilla

Valla Fiini

Kukat ja kasvit ovat mukava tapa ilahduttaa itseään tai jotakuta toista. Kukkakauppa Valla Fiini aloitti torstai-illalla 19. maaliskuuta 2020 Ilahduta yksinäistä vanhusta -kampanjan, jonka välityksellä on helppo piristää vanhuksen päivää.

– Vaikka kampanjamme ei ollut vielä päivällä käynnistynyt, tuli torstaina todella paljon tilauksia kotiinkuljetuksella. Yleensä jouluisin on ollut yhtä paljon, mutta ne tilaukset ovat tulleet ripotellen. Nyt tuli runsaasti nimenomaan saman päivän sisällä tehtyjä tilauksia kotiintoimituksella, Pauliina Hiukkamäki hämmästelee hymyillen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🛒 https://vallafiini.ekukka.fi (linkki biossa) ☀️Aurinkoa meidän kaikkien päivään ☀️ Jos tää on susta hyvä juttu, voit haastaa ystäväsi, naapurisi, työkaverisi lähettämään kukat vaikka porukalla tutulle tai tuntemattomalle vanhukselle ja jakaa tän. 🥰 ☀️ Näin saadaan hyvä leviämään ja iloa mahdollisimman monen neljänseinän sisällä aikaansa viettävän vanhuksen elämään. 🌸 Autat samalla myös paikallista yrittäjää. ❤️ Kiitos jokaisesta jaosta, haasteesta ja ostopäätöksestä. #yhdessäolemmerauma #kimppu #kukkakimppu #ilahduta #vanhukselle #kukka #kukkia #päivänpiristys #ekukka #kukatnetistä #kukatRaumalle #kukatverkosta #verkkokauppa #kukkakauppa #vallafiini @raumanyrittajat #raumanyrittäjät #rakastunutraumaan #rauma

Henkilön Kukkakauppa Valla Fiini (@vallafiini) jakama julkaisu

Valla Fiinillä on käytössä verkkokauppa, jonka kautta saa tilattua kasvit, kukat tai esimerkiksi koriste-esineet suoraan kotiovelle toimitettuna Rauman alueella. Poikkeustilasta johtuen kuljetusmaksut ovat tavallista halvemmat.

– Nyt kun aikaa vietetään paljon kotona, niin huonekasveja on mukava hoitaa ja nähdä niiden kasvavan. Lisäksi ne lisäävät mukavasti kodin viihtyisyyttä ja puhdistavat huoneilmaa. Väriä kotiin voi tuoda kotimaisilla tulppaaneilla tai pääsiäisen lähestyessä tetenarsisseilla.

– Meiltä löytyy paljon pääsiäiskoristeita ja -tarvikkeita, joista on nyt kasattu verkkokauppaan muutama pääsiäissetti. Mielellään otamme myös ideoita vastaan, mitä setit voisivat sisältää, Hiukkamäki vihjaa.

Valla Fiinistä löytyy myös pääsiäiskoristeita.
Valla Fiinistä löytyy myös pääsiäiskoristeita.

#YhdessäOlemmeRauma