Parasta juuri nyt: Hiustenleikkaus edullisesti

Söpöläinen Oy, parturi Mila Mäkelä

Söpöläinen Oy:n Mila Mäkelä kamppailee samojen ongelmien kanssa kuin monet muutkin pienyrittäjät – puhelin soi harvemmin ja asiakasmäärät ovat vähentyneet.

– Vallitseva tilanne näkyy ikävä kyllä selkeästi työtilanteessani. Etenkin, kun asiakkaissani on paljon eläkeläisiä, jotka kuuluvat riskiryhmään, Mäkelä huokaa.

Jotta töitä olisi, Mäkelä päätti laittaa hiustenleikkuun hintoihin toistaiseksi voimassa olevan tarjouksen.

– Tarjoan tällä hetkellä hiustenleikkuun 9–15 eurolla. Käytännössä siis esimerkiksi pelkällä koneella tehty leikkaus maksaa tuon yhdeksän euroa ja naisten hiustenleikkuu 15 euroa. Eläkeläisille hinta on vielä muutaman euron halvempi.

Söpöläinen Oy:n kaikkiin hiustenleikkauksiin kuuluu myös hiusten pesu.

– Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse tai esimerkiksi Facebookissa yksityisviestillä. Ja paikan päällä maksuvälineenä käy myös kortti – kun sitä monet kuitenkin kysyvät, Mäkelä naurahtaa.

Vuonna 2012 hiusmuotoilijaksi valmistuneen Mäkelän työhuone sijaitsee hänen kotinsa yhteydessä Lapissa, jossa hän myös pitää maatilaa yhdessä puolisonsa kanssa.

– Aiemmin minulla oli liike Porissa, mutta kyllästyin ajamaan kodin ja töiden väliä. Nyt toki alkuvuoden päätös tehdä töitä kodin yhteydessä on hyvä siinäkin mielessä, että minulla ei ole erillistä liiketilaa, josta pitäisi maksaa vuokraa.

#YhdessäOlemmeRauma