Parasta juuri nyt: Design shop Piilosta vaatteita ja koruja kotiinkuljetettuna

Anni Kaita-aho pakkaa Design shop Piilon tuotteita kuljetukseen.

Isoraastuvankadulla Vanhan Raatihuoneen vieressä sijaitsee yrittäjä Anni Kaita-ahon Design shop Piilo. Piilossa on myynnissä pienten suomalaisten brändien tuotteita sekä Kaita-ahon itse suunnittelemia Karina-koruja. Samoja tuotteita löytyy myös Piilon verkkokaupasta.

– Kivijalkakauppaan pääsee tällä hetkellä käymään vain erikseen pyydettäessä. Verkkokauppa sen sijaan on aina auki ja toimitan Rauman alueella tilaukset ilmaiseksi kotiin. Kauemmas lähtevät tilaukset kulkevat postitse, Kaita-aho kertoo.

Design shop Piilon verkkokaupasta voi tilata lahjan esimerkiksi äitienpäivään, valmistujaisiin tai ihan vain iloksi itselle tai jollekulle toiselle.

– Eräs asiakas tilasi juuri yli 70-vuotiaalle henkilölle korun tämän kotiin ilahduttaakseen häntä. Se oli mielestäni ihana teko, varsinkin näinä aikoina, kun vanhuksien pitäisi pysytellä kotonaan.

Karina-korut, Anni Kaita-aho Design shop Piilo

Haastavan ajan keskellä Kaita-aho on huomannut muutakin positiivista.

– Yrittäjät ja asiakkaat tuntuvat olevan samalla aaltopituudella. Kaikki haluavat aidosti tukea toisiaan. Yritetään jatkossakin muistaa toisiamme ja nähdä myös positiivisia asioita tämän kaiken keskellä, Kaita-aho muistuttaa.

#YhdessäOlemmeRauma