Näillä eväillä vanhakin auto kiiltää kuin uusi

Kaupallinen yhteistyö: Autopesula J. Pajunen

Jarno Pajunen, Autopesula J. Pajunen
Autopesula J. Pajusella pesuun kuuluu aina kunnon esipesu, tarkka työ sienellä ja hyvät aineet. Helmat, vanteet ja muut haastavat paikat tulevat puhtaiksi ja kumimatotkin pestään samalla. (Kuva: Samuli Ahtiainen)

Länsirannikon talvi on olosuhteiltaan haastava auton maalipinnalle. Suola ja rapa lentävät, joten auton pesua ja maalipinnasta huolehtimista ei kannata unohtaa talvella. Vai mitä tähän sanoo paikallinen asiantuntija?

– Suola ja muu lika eivät todellakaan tee hyvää auton maalipinnalle ja kaiken lisäksi suola jämähtää ikävästi autoon kiinni ja sen poistaminen on kotikonstein työlästä, Autopesula J. Pajusen yrittäjä Jarno Pajunen kertoo.

Onneksi yhä useampi tiedostaa haastavat olosuhteet ja käyttää ammattilaisen apua varmistamaan auton maalipinnan pysyminen hyvänä. Raumalaiset ovat löytäneet Pajusen palvelut hyvin, joten keväästä lähtien autopesula on palvellut myös Metallitie 5:ssä. Toinen Pajusen pesuloista sijaitsee Nortamonkadulla Rinta-Joupin autoliikkeen yhteydessä.

– Teemme paljon autojen fiksauksia autoliikkeille, mutta yleisesti ottaen voi sanoa, että yhä useampi yksityinen luottaa ammattilaisen apuun autonsa pesettämisessä. Meillä on sitä varten nykyaikaiset laitteet ja parhaat aineet, joilla taataan viimeisen päälle lopputulos. Käytämme aineita, jotka ovat parasta auton maalipinnalle, Jarno Pajunen selvittää.

”Käsin pestessä tulee aina parempi lopputulos ja auton maalipinta kiittää.”

Ei ihme, että yhä useampi vie autonsa Pajuselle, sillä käsinpesun hinta ei ole sen kalliimpi kuin koneellisen pikapesunkaan, mutta lopputuloksissa on valtava ero. Eli jos pohtii harjallisen tai harjattoman välillä, oikea vastaus on: ei kumpikaan.

– Käsin pestessä tulee aina parempi lopputulos ja auton maalipinta kiittää. Pesuun kuuluu aina kunnon esipesu, tarkka työ sienellä ja hyvät aineet. Helmat, vanteet ja muut haastavat paikat tulevat puhtaiksi ja kumimatotkin pestään samalla.

– Moni asiakas on innostunut ideoimastani autopesujen kausikortista. Sillä asiakas ostaa kerralla vuoden pesut edulliseen hintaan, joten auto pysyy pitkin vuotta siistissä kunnossa.

Pajunen tietää, että parasta auton maalipinnalle on keraaminen käsittely, joiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Käsittelyllä saadaan syväkiiltoa ja maalipinnan suojaa useiksi vuosiksi. Auton maalipinnan hoitaminen sujuu tämän jälkeen helpommin, sillä pinta on likaa hylkivä.

Keraaminen pinnoite tekee autolle tärkeän suojan korroosiota vastaan.

Autopesula J. Pajunen käyttää laajalti ylistävää palautetta kerännyttä System X -pinnoitetta, joiden edustus löytyy vain harvoista ja valituista autopesuloista Suomessa.

– Nyrkkisääntönä haluan muistuttaa, että uusi auto kannattaa pinnoittaa heti, mutta pinnoitus ei ole myöhäistä vanhemmillekaan autoille, vaan esimerkiksi 10 vuotta vanhan auton maalipinnasta tulee laadukkaan käsittelyn jälkeen kuin uusi.

---

MIKÄ SYSTEM X?

System X:n tuotteet ovat uuden sukupolven nanokeraamisia pinnotteita auton maalipinnan parhaaksi.

  • Pysyvä pinnoite - kestävä ja upea korkeakiiltoisuus, joka ehkäisee tehokkaasti kevyttä naarmuuntumista
  • Hydrofobinen ja antistaattinen pinta
  • Säänkestävä ja pitkäikäinen suoja
  • Korkea lämmönkestävyys, antigraffitipinta
  • Kemikaalin kestävä, hapettumista ja syöpymistä ehkäisevä
  • System X tarjoaa maalille maksimaalisen UV-suojan

Autopesula J. Pajunen
📍Nortamonkatu 17 & Metallitie 5
www.autopesulapajunen.fi

#YhdessäOlemmeRauma