Parasta juuri nyt: "Meille voi varata oman ajan asioimiseen"

Cameo Boutique, Sirke Lehtinen

Cameo Boutiquen Sirke Lehtinen kokee tilanteen jopa hieman epäuskottavana.

– Tuntuu erikoiselta olla liikkeessä pääsääntöisesti yksin. Toki hyvä, että ihmiset noudattavat määräyksiä.

– Vaikka epävarmuus on haastavaa varmasti kaikille, niin kyllä tästä vielä noustaan, Lehtinen uskoo.

Cameon Facebook-myymälästä löytyy nyt paljon eri tuotteita yksityiskohtaisine tietoineen ja uusia tuotteita päivitetään sinne säännöllisesti.

– Haluan helpottaa ihmisten asiointia niin, että kaikki pääsevät näkemään tuotteet ilman, että tarvitsee tulla paikan päälle. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita postitse ilman postikuluja, Lehtinen vinkkaa.

Cameo tarjoaa myös mahdollisuuden varata henkilökohtaisen ajan liikkeeseen.

– Ottamalla etukäteen yhteyttä, meiltä saa yksilöllistä palvelua tai ihan vaan omaa shoppailuaikaa.

Vaatteiden lisäksi Cameon valikoimasta löytyy paljon muun muassa käsilaukkuja, kukkaroita ja koruja, joita löytyy nyt etenkin Facebook-myymälästä.

– Niitä on helppo ostaa netin kautta, ei tarvitse miettiä kokoja tai päästä sovittamaan.

Lehtisen mukaan valikoima kevättä ja kesää ajatellen on nyt parhaimmillaan.

– Ikävää tietysti, että tilanne on nyt tällainen, mutta hyvä puoli tässä on se, etteivät vaatteet pilaannu ihan niin kuin tuoretuotteet. Esimerkiksi lahjakortti on varma valinta, sen kanssa voi tulla sitten valitsemaan sopivia tuotteita hiukan myöhemminkin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hei rakkaat asiakkaat <3 Haluamme minimoida tartuntariskin, jotta kauppa olisi pystyssä vielä pandemian hellitettyäkin. Loimme tänään Facebook-sivulle uuden kansion (linkki biossa), johon lisäämme postitse tilattavia vaatteita/asusteita. Me maksamme postituksen sinulle! Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden privaattiin putiikkivierailuun, jossa saat samalla asiantuntevaa pukeutumisneuvontaa kahden kesken. Terveys on nyt tärkein asiamme ja toimimme vastuullisesti puolin ja toisin. Pidetään huolta itsestämme ja toisitamme ja pysytään positiivisina. Terveisin Cameo Boutique #kivijalkamyymälä #springfashion #kevätmuoti #somekauppa #tuepieniäyrityksiä #vanharauma #rakastunutraumaan

Henkilön Cameo Boutique (@boutiquecameo) jakama julkaisu

#YhdessäOlemmeRauma