KollanPoikien Anni: "Käsille tekemistä, niin mielikin tykkää!"

Anni Kelhä, KollanPojat
Anni Kelhä KollanPojilta lähettää kaikille raumalaisille kannustavia terveisiä. (Kuva: Samuli Ahtiainen)

KollanPoikien Anni Kelhä tietää, että rakentamisessa ja remontoinnissa on alkamassa vuoden tärkein sesonki. Sitä odotellaan nyt poikkeuksellisissa tunnelmissa.

– Kyllä meillä on kova luotto, että tästä haastavasta ajasta selvitään. Tilanne on ohimenevä ja helppoa ei ole varmasti kenelläkään, mutta nyt jos koskaan pitää olla sitkeyttä pysyä toimintakykyisenä ja toteuttaa suunnitelmia, Anni Kelhä sanoo napakasti.

KollanPojille tärkeä sesonkiaika tarkoittaa sitä, että varastot on ladattu täyteen.

– Uutisissa on sanottu, että rakentaminen ja remontointi pysähtyy tavaran puutteen takia. Ei pidä paikkaansa!

"Puut ja pali muut" on jälleen tehnyt uuden aluevaltauksen.

– Poikkeusaikana taivumme jopa kirurgisten kasvosuojamaskien myyntiin. On ollut myöskin hieno nähdä ihmisten valtavan voimavaran viedä tätä kriisiajan elämää voimakkaalla yhteistyöllä eteenpäin, kannustaen, auttaen, ja joustaen – ja ymmärrystä löytyy nyt moneen.

KollanPojilla luonnollisesti odotetaan, että kotitalouksien ja yritysten rakentamis- ja remontointisuunnitelmat toteutuvat suunnitellusti.

– Monella on nyt enemmän aikaa miettiä kotiin liittyviä asioita ja kun ne suunnitellut remontit toteuttaa, viihtyvyys paranee. Kyllä se vain niin on, että kun saa käsilleen tekemistä, niin mielikin tykkää, KollanPoikien Anni tietää ja lähettää raumalaisille terveisensä:

– Voimia ja jaksakaa pitää positiivisuutta yllä, nauttikaa auringosta, ulkoilkaa, askarrelkaa. Isompiin askartelutuokioihin löytyy meiltä nikkaroijille, remppaajille, korjaajille ja rakentajille tuotteita.

KollanPojat haluaa antaa kädenojennuksia rakentajille vaihtuvina erikoistarjouksina, joten kannattaa ottaa somekanavat seurantaan. Alla esimerkki loppuviikon (vko 12) spesiaalista:

#YhdessäOlemmeRauma