Kokeneet ammattilaiset aina aidosti läsnä

Yhteensä yli 100 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Vasemmalla ylhäällä Pasi Ketola ja oikealle Jukka Saarinen, alhaalla vasemmalla Aki Ruohomäki ja oikealla Hanna-Leena Kurumaa.

Asunnon ostaminen ja myyminen ovat elämässä isoja päätöksiä, joiden kohdalla kannattaa ottaa yhteys alan ammattilaiseen. Vanhassa Raumassa Kauppakadun ja Pappilankadun kulmassa palveleva Rauma LKV on paikallinen ja kokenut toimija.

– Meidät löytää helposti netistä ja kivijalkaliikkeestä vilkkaasti liikennöidyn kadun varrelta. Olemme kokenut edelläkävijä perinteisen ja sähköisen markkinoinnin saralla. Kehitämme jatkuvasti markkinointiamme ja seuraamme sen tuloksia, jotta löydämme kohteille aina oikeat ostajat, toimitusjohtaja Aki Ruohomäki kertoo.

– Meillä on nettisivuillamme myös oma hakuvahti, joka ilmoittaa asiakkaalle jo ennen kuin hakua vastaava kohde tulee julkiseen myyntiin. Näin ollen on siis jo olemassa olevaa valmista kysyntäpotentiaalia tietyntyyppisille kohteille.

Oikeanlainen kohtaaminen onkin yksi tärkeimmistä tekijöistä, sillä asunnonvaihdon tarpeeseen saattaa liittyä toisinaan iloa ja toisinaan surua.

– Eri elämäntilanteet saattavat olla raskaita ja kuormittavia. Tällöin vaaditaan jämäkkää toimintaa, mutta myös hienovaraisuutta. Esimerkiksi eron tai kuoleman hetkellä on paljon asioita hoidettavana. Avullamme voi asuntoasioiden sijaan keskittyä muiden ajankohtaisten asioiden hoitamiseen, Ruohomäki kertoo.

"Tunnemme kaupunginosien eroavaisuudet, alueiden palvelu- ja koulutarjonnan sekä jatkuvasti muuttuvat hintatasot."

Rauma LKV:n nelikko ovat kaikki kokeneita asuntoalan ammattilaisia. Vuosien tuoma tietotaito yhdistettynä vahvaan paikallistuntemukseen takaa, että Rauma LKV:ssa ollaan jatkuvasti ajan hermolla.

– Meillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Olemme paikkakunnan konkareita, jotka tuntevat kaupunginosien eroavaisuudet, alueiden palvelu- ja koulutarjonnan sekä jatkuvasti muuttuvat hintatasot, kiinteistönvälittäjä Pasi Ketola sanoo.

Rauma LKV:n ammattilaiset ovat olleet mukana monien perheiden ja sukujen eri elämänvaiheissa aina ensiasunnosta lähtien. Pitkät asiakassuhteet kertovat onnistuneesta palvelusta.

– Meillä on aina ovi auki, joten tänne on helppo tulla, ja meidät tavoittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Meiltä saa apua ja vastauksia kysymyksiin silloin, kun asunnonostaja tai -myyjä niitä tarvitsee, kaupanvahvistaja Jukka Saarinen kertoo.

– Kotisi myynti on meille kunnia-asia ja palvelemme asiakkaitamme hymyssä suin kotisi myynnin alkumetreiltä aina maaliin asti, Hanna-Leena Kurumaa lisää.

Katso lisää osoitteessa www.raumalkv.fi

Rauma LKV
Kauppakatu 7, 26100 Rauma
050 413 7323
koti@raumalkv.com

#YhdessäOlemmeRauma