Keskiviikkoisin kuutte saakk

koti-vakan-leena-kujansuu
Koti-Vakan yrittäjä Leena Kujansuu on mielissään, että Rakastunut Raumaan -kauppiaat lähtivät mukaan keskiviikkojen pidempään aukioloon. Kuva: Sanna Seppälä

Rakastunut Raumaan -kauppiaat vastaavat nyt asiakkaiden toiveeseen pidemmistä aukioloajoista. Lokakuusta lähtien liikkeet ovat auki keskiviikkoisin klo 18 asti eli kuutte saakk.

– Uusi, yhteisesti sovittu aukiolo on voimassa ainakin vuoden loppuun asti, ja jos vastaanotto on hyvä, niin tottakai sitä jatketaan, Koti-Vakan yrittäjä Leena Kujansuu kertoo.

– Monelle yksinyrittäjälle pitkä aukiolo on haastavaa järjestää joka päivä. Useimmat pystyvät kuitenkin sitoutumaan siihen, että ovet ovat auki kerran viikossa kuuteen asti. Asiakkaidenkin on helppo oppia muistamaan, että aina keskiviikkoisin ostoksille pääsee pidempään.

Rakastunut Raumaan -toimikunnassa vaikuttavan Kujansuun mukaan yhteisön voima saa ihmiset paremmin liikkeelle. Yhdessä olemme enemmän, ja paukkuja riittää eri tavalla isoihinkin tempauksiin ja kampanjoihin.

Kujansuu muistuttaa, että Raumalla on varsin monipuolinen valikoima erilaisia liikkeitä ja palveluita ja kannustaa myös paikallisia asukkaita käyttämään niitä ahkerasti.

– Täällä käy paljon esimerkiksi naisporukoita shoppailemassa Turusta ja Porista. Monet ulkomaalaiset hämmästelevät usein sitä, että ihmisvilinää riittää Vanhassa Raumassa vielä kesän jälkeenkin. Monessa muussa puutalokaupungissa elämä seisahtuu syksyllä.

Kuutte saakk keskiviikkoisin palvelevat liikkeet tunnistaa yhteisestä ovitarrasta. Sitten vaan shoppailemaan!

rakastunutraumaan.fi

#YhdessäOlemmeRauma