Kattox Oy - kasassa kattotöiden dream team

Nyrkit yhteen ja kohti uutta! Sami Järvenpää (vas.) työskentelee Kattox Oy:n työnjohtajana ja yrittäjä Joonas Kiiski toimitusjohtajana.

Joonas Kiiski vetää ylleen painotuoreen vihreän t-paidan, jonka rintamuksessa komeilee uusi logo. Mies myhäilee tyytyväisenä, sillä hänen yritystensä palvelutarjonta laajenee entisestään. Rakennus- ja pihapalveluita tarjoava JKL-Trading Oy  / Pihasuunnittelija Laura on saanut rinnalleen Kattox Oy:n, joka toteuttaa vankalla ammattitaidolla laaja-alaiset kattojen rakennuspalvelut

– Tämän myötä kokonaisvaltainen palvelumme ottaa uuden tärkeän askeleen. JKL-Tradingin ja Kattoxin toiminnot tukevat täydellisesti toisiaan, sillä pystymme hyödyntämään synergiaetuja molempiin suuntiin niin osaavien tekijöiden kuin kalustonkin osalta, Kiiski kertoo.

– Esimerkiksi JKL-Tradingin timpurit voivat tarvittaessa olla mukana kattotöissä ja Kattoxin peltisepät taas kykenevät tukemaan piharakentemisessa. Tällä tavalla takaamme myös sen, että näiden kahden yrityksen kaikille 11 työntekijälle on riittävästi töitä kaikkina vuodenaikoina.

"Perinnerakentaminen ja monipuolinen käsityötaito ovat erityisosaamistamme."
– Sami Järvenpää

Tästä päivästä eteenpäin asiakkaat saavat siis saman katon alta niin piha- ja puutarharakentamiseen kuin kattojen kunnostamiseen liittyvät palvelut.

– Samalla kun kartoitamme työn alle tulevien pihojen tarpeita, kykenemme tarkastamaan haluttaessa myös katon kunnon ja kertomaan huomioitavista asioista. Esimerkiksi pihaprojektien yhteydessä tehtävissä drone-kuvauksissa saamme otettua samalla myös katosta hyvät kuvat, joiden pohjalta voidaan käydä läpi mahdollisia kunnostustarpeita.

Kattox Oy:n logossa t-kirjaimet muodostavat harjakaton. Vihreä väri mukailee Kiisken toisen yrityksen JKL-Trading Oy / Pihasuunnittelija Lauran värimaailmaa.

Kiiski rekrytoi alan unelmajoukkueen

Taatakseen parhaan mahdollisen palvelun myös kattotöissä, Kiiski kartoitti alan osaajia tarkalla silmällä. Yksi tällainen löytyi omasta ystäväpiiristä, sillä hän palkkasi uuden yrityksen työnjohtajaksi alan pitkän linjan ammattilaisen Sami Järvenpään.

– Otin Samiin yhteyttä ja tarjosin hänelle mahdollisuutta lähteä meille työnjohtotehtäviin. Tunsin hänet entuudestaan hyvin ja tiesin, kuinka kovan luokan ammattimies on kyseessä. Parinkymmenen vuoden kokemus pelti- ja kattotöistä on varmasti yksi monipuolisimpia tällä seudulla, Kiiski kehuu.

Järvenpään lisäksi uuden yhtiön palveluksessa aloittaa kolme Kiisken henkilökohtaisesti rekrytoimaa osaajaa. Heistä jokaisella on vuosien kokemus erilaisista rakennuspelti- ja timpuritöistä.

– Ihmiset tekevät työn ja sitä kautta heidän osaamisensa takaa myös laadun. Onnistunut rekrytointi on kaiken keskiössä, ja olen nyt saanut juuri ne osaajat, jotka halusinkin. Kasassa on siis tämän alan dream team.

"Pystymme hyödyntämään synergiaetuja molempiin suuntiin niin osaavien tekijöiden kuin kalustonkin osalta."
– Joonas Kiiski

Tämän unelmajoukkueen kapteeni Sami Järvenpää on työskennellyt peltikattojen parissa jo yli 20 vuotta. Vuosien aikana hän on tehnyt uusia kattoja ja kattojen saneerauksia niin yksityisten, yritysten kuin teollisuudenkin tarpeisiin.

– Kattox tarjoaa periaatteessa kaiken kattotöihin liittyvän, ja vahvuutemme ovat etenkin rakennuspeltitöissä. Työnjohtajana minulle on tärkeää, että tiedän tekijöidemme ammattitaidon ja voin luottaa siihen, että työt tulevat tehdyksi korkealla laadulla. Perinnerakentaminen ja monipuolinen käsityötaito ovat erityisosaamistamme, Järvenpää kertoo.

– Henkilökohtaisesti Joonaksen tarjoamaan mahdollisuuteen oli lopulta yllättävänkin helppo tarttua. Minulla on kokemusta yrittäjyydestä ja siinä on omat hyvät puolensa, mutta on hienoa palata palkkatöihin. Nyt saan tehdä työtä, josta tykkään, mutta samalla minulle jää enemmän aikaa perheelleni.

Joonas Kiisken rekrytoiman unelmajoukkueen ensimmäinen kiinnitys oli Sami Järvenpää, jonka lisäksi Kattox Oy:n palkkalistoilla on kolme kokenutta ammattilaista.

Rakentamisesta kunnossapito- ja huoltopalveluihin

Kiisken 100 prosenttisesti omistama Kattox on uusi yritys, jonka toimintaa ei käynnistetä niin sanotusti hiljaa ja hissutellen.

– Lähdemme liikkeelle isolla vaihteella, joten olen hankkinut jo valmiiksi tarvittavat kalustot ja työkalut. Aloitamme tietyllä tapaa perusasioista ja henkilöstön osaamisen ytimestä, eli peltitöistä, mutta etenemme tarkan kehityssuunnitelman mukaisesti, Kiiski kertoo.

Tällä hän tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa palvelutarjonta tulee laajenemaan. Ajatuksena on, että myös kattojen kunnossapito- ja huoltotoimenpiteet voi vastaisuudessa tilata Kattox Oy:ltä.

– Tavoitteena on tarjota täyshuolto mille kattomateriaalille tahansa, oli kyseessä sitten pelti-, tiili- tai huopakatto. Teemme niin uudisrakentamiset kuin saneerauksetkin sekä esimerkiksi paikkaukset, maalaukset ja pesut. Kaikkiin kattorakenteisiin liittyvissä asioissa voi olla meihin jo nyt yhteydessä, Kiiski huomauttaa.

Ota yhteyttä Kattox Oy:n ammattilaisiin:

Joonas Kiiski
toimitusjohtaja
045 114 1488
joonas@kattox.fi

Sami Järvenpää
työnjohtaja
044 082 9090
sami@kattox.fi

#YhdessäOlemmeRauma