Juuresten juhlaa

Kaupallinen yhteistyö: Osuuskauppa Keula

Tässä sarjassa kokataan sesongin parhaista raaka-aineista, jotka poimitaan Osuuskauppa Keulan kaupoista.

juureksia lautasella
Hunaja ja yrtit maustavat juhlapöydän juurekset. Kuvat: Sanna Seppälä

Lanttu, porkkana, punajuuri – joulupöydän juuresten pyhä kolminaisuus. Laatikot ja rosolli kuuluvat erottamattomasti perinteiseen joulupöytään. Mutta voisiko näistä kotimaisista loistoraaka-aineista taikoa täksi jouluksi jotain muutakin?

Juurekset ovat ihan lemppareita omassa kokkailussani ympäri vuoden. Tässä jakamiani reseptejä voikin huoletta tykittää lisukkeeksi milloin vaan, mutta ne sopivat myös joulupöytään kuin sinappi kinkun päälle.


OSTOSLISTALLE:

KOTIMAISTA punajuuria

KOTIMAISTA porkkanaa

KOTIMAISTA lanttua

KOTIMAISTA timjamia tai rosmariinia

Hunajaa

Voita, suolaa, mustapippuria

Aurajuustomurua

(Pekaanipähkinöitä)


OHJE:
 

Aurapunajuuret

Hunajalantut ja -porkkanat


Poimi herkulliset raaka-aineet Keulan toimipisteistä!

Osuuskauppa Keula

#YhdessäOlemmeRauma