Iiro Koski: “Raum Rome Paris -kesäkauppa uuteen osoitteeseen”

Iiro Koski, Raum Rome Paris
Iiro Koski kertoi uutisen, että Raum Rome Paris -tuotteita myydään ensi kesänä uudessa osoitteessa Vanhassa Raumassa.

Raum Rome Paris -tuotteistaan tunnettu raumalaisyrittäjä Iiro Koski (IK Design) menee mietteliääksi, kun häneltä kysytään mitä haluaisi kertoa asiakkailleen juuri nyt. Hän unohtaa hetkeksi omat tuotteensa ja puhuu toisista yrittäjistä.

– Vallitseva tilanne on monelle yrittäjälle vaikea ja myötäelän sitä. Minuun tämä ei iske niin pahasti, mutta monen muun tilanne harmittaa. Toivon, että mahdollisimman moni kannattaa ja tukee paikallisia yrittäjiä niin paljon kuin mahdollista tällaisena aikana, Iiro Koski sanoo.

Hän myy Raum Rome Paris -tuotteitaan kesää lukuunottamatta verkkokaupassa, joten toiminta jatkuu tälläkin hetkellä normaalisti.

Palataanpa vielä siihen alkuperäiseen kysymykseen, eli mitä yrittäjä haluaisi kertoa asiakkailleen?

– No onhan minulla iloinen uutinen! Raum Rome Paris -tuotteita myydään ensi kesänä uudessa paikassa Vanhassa Raumassa. Avaamme kolmen yrittäjän voimin Pop Up STOP -nimisen myymälän osoitteeseen Kauppakatu 12, joka tunnetaan paremmin Mattorauman entisenä tilana, Iiro Koski paljastaa.

No onhan minulla iloinen uutinen! Raum Rome Paris -tuotteita myydään ensi kesänä uudessa paikassa Vanhassa Raumassa.

Peukut pystyyn, että maailman myllerrykset ovat kesään mennessä ohi ja Pop Up STOPin suunnitelmat toteutuvat kuten on ajateltu. Myymälä toimii Kauppakadulla 15.6.–15.8. välisenä aikana ja Iiro Kosken lisäksi mukana ovat Heidi.A.Design (Heidi Ahlbom) ja Vanhan tavaran puoti Eveliina (Laura Mikkonen).

– Meidän kolmen lisäksi tarkoituksena olisi saada koolle useampia samanhenkisiä yrittäjiä ja/tai aloittelevia yrittäjiä yhteiseen liiketilaan. "Kolmestaan olemme enemmän" oli ajatuksemme, kun allekirjoitimme vuokrasopimuksen Kauppakadun liiketilaan. Kukaan meistä ei pystyisi ottamaan näin isoa liiketilaa omaan käyttöönsä, mutta yhdessä siitä tuli kuitenkin totta, Iiro Koski kertoo.

– Vanha Rauma, kesä ja ihmiset – niitä me odotamme innolla!

Tutustu lisää:

#YhdessäOlemmeRauma