Ihoklinikka Leila päivitti nimensä kuvaamaan paremmin palvelutarjontaansa

Ihoklinikka Leilan Krista Kaunisvirta ja Infuzion-laite
Ihoklinikka Leilan uusin palvelu on Infuzion system -hoidot. Ne ovat kuin injektiohoitoja, mutta neulojen sijaan iholle käytetään Infuzion-laitetta.

Savilakadun ja Eteläkadun kulmassa sijaitseva Kauneus- ja terveyshoitola Leila muutti alkuvuonna 2020 nimensä Ihoklinikka Leilaksi.

– Vanha nimi oli hieman pitkä ja kankea. En myöskään kokenut sen vastaavan kovin hyvin palveluamme. Kauneushoitolasta tulee helposti ensimmäisenä mieleen esimerkiksi ripset ja kynnet, mutta meidän pääjuttu on ehdottomasti iho, Krista Kaunisvirta taustoittaa.

– Leila-nimeen ja logoon en uskaltanut koskea, sillä ne ovat tulleet jo hyvin tunnetuiksi Raumalla. Sen vuoksi muutimme vain nimen etuosan kuvaamaan paremmin palvelutarjontaamme.

Uudella nimellä Ihoklinikka Leila haluaa myös madaltaa lisää miesten kynnystä saapua hoitamaan ihoaan.

– Miehiä meillä käy tällä hetkellä hoidoissa joka viikko – toivottavasti jossakin vaiheessa joka päivä.

Infuzion system -hoito uusi lisä tarjonnassa

Niin naisten kuin miestenkin iho vanhenee iän myötä, joten sitä tulisi muistaa hoitaa, jotta se säilyttää terveen hehkun. Säännöllinen, hyvä ihonhoito kotona on tärkeä asia, mutta syvemmät vaikutukset saadakseen tarvitaan myös tehokkaampia hoitoja.

– Lanseerasimme juuri ennen poikkeusolojen alkua uuden Infuzion system -hoidon, joka on vielä kohtalaisen harvinainen Suomessa. Se on kuin injektiohoito, mutta ilman neuloja. Iholle imeytetään Infuzion-laitteen avulla erityistä hyaluronia, jonka suuren molekyylipainon, ja sähkövirran yhteisvaikutuksesta saadaan kaunis volyymi ja tasoittuminen, Kaunisvirta kertoo.

Uusi hoito on jo kerännyt innokkaita testaajia poikkeusoloista huolimatta, ja asiakkaita käy edelleen liikkeessä muissakin hoidoissa – vaikka peruutuksiakin on toki tullut.

– On ollut hienoa huomata, että on sitoutuneita asiakkaita, joille ihonhoito on tärkeää ja käyvät aivan tavallisesti edelleen hoidoissa, Kaunisvirta kiittelee.

Kaunisvirralla on myös terveisiä kaikille niille, jotka tällä hetkellä mieluiten jättävät hoitolakäynnit väliin.

– Muistakaa huolehtia hyvästä ihon kotihoidosta ja pitäkää itsestänne muutenkin huolta. On tärkeää, ettei mökkiinny liikaa. Peilikuvasta ei kuulu näkyä Korona vaan upea, iloinen sinä. Kampaa siis aamuisin tukka ja laita vaikka huulipunaa, laittaudu ja pidä itsestäsi huolta itsesi takia, Kaunisvirta korostaa.

Ihoklinikka Leila

#YhdessäOlemmeRauma