Hyvinvointia lahjaksi

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Walimo

Pauliina Välimaa, Walimo

Hyvinvoinnin Walimon katon alta löytyvät kaikki omaan hyvinvointiin liittyvät palvelut. Tarjonnasta löytyy niin ryhmäliikunnat, hieronnat, kaunespalvelut kuin valmennuksetkin.

Jos läheiselle on vielä joululahja hankkimatta, on Walimon lahjakortti oivallinen aineeton lahja.

“Paikallisia toimijoita kannattaa suosia myös jouluostoksilla.”

– Lahjakortilla lahjan saaja voi valita yli 100 vaihtoehdosta mieluisensa. Kortille ladatun rahan voi siis käyttää niin ripsien pidennyksiin, ryhmäliikuntaan kuin meillä myynnissä oleviin tuotteisiinkin, Pauliina Välimaa huomauttaa.

Lahjakortti on mahdollista ostaa joko Hyvinvoinnin Walimolta osoitteesta Männistönkatu 11 tai verkkokaupasta.

KOODILLA PAPERILEHTI 2 € ALENNUS OSTOKSISTA JA PALVELUISTA 23.12.2020 ASTI
(ei koske verkkokauppaa)

---

ELINA KUUSISTO

“Olen kosmetologi ja palveluihini kuuluvat kasvohoidot, jalkahoidot, kulmien värjäykset ja ripsien kestotaivutukset. Teen myös ripsienpidennyksiä ja sokerointeja. Autan valitsemaan sinun ihotyypillesi sopivat hoidot ja tuotteet!”

Elina Kuusisto, Walimo
Elina Kuusisto (Kuva: Hannu Aromaa)

ELLA SALMINEN

“Minut löytää Walimolta yleensä torstaisin tai tiistaisin. Koulutettuna hierojana huollan hartiaseudun jumit ja väsyneet lihakset!”

Ella Salminen

HEIDI NIEMI

“Ohjaan ryhmäliikuntoja ja toimiin fysioterapeuttina, jossa erityisosaamistani on äitiysfysioterapia. Osaan auttaa erityisesti raskausajan ja synnytyksen jälkeisen hyvinvoinnin osalta sekä erkauman ja lantiopohjan ongelmissa.”

Heidi Niemi, Walimo
Heidi Niemi (Kuva: Hannu Aromaa)

JENNA KAMMI-RAHNASTO

“Toimin monipuolisesti eri tehtävissä fysioterapeuttina, ryhmäliikuntaohjaajana ja Physio Trainerinä. Physio Trainer on fysioterapeuteille tarkoitettu personal trainer -koulutus. Jos etsit valmentajaa itsellesi, ota yhteyttä!”

Jenna Kammi-Rahnasto, Walimo
Jenna Kammi-Rahnasto (Kuva: Hannu Aromaa)

MARIA PERKKOLA

“Olen urheilijan lihashuoltoon erikoistunut koulutettu hieroja. Uusimpana palveluna teen purentalihaskäsittelyä, joka helpottaa päänsärkyä aiheuttavien leukaperien ja suun alueen lihaskireyksiä.”

Maria Perkkola, Walimo
Maria Perkkola (Kuva: Hannu Aromaa)

OONA MYLLER

“Olen koulutettu hieroja, jolta saa hieronta-aikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mikä olisi pitkän viikon päätteeksi ihanampaa kuin rentouttava hieronta!”

Oona Myller, Walimo
Oona Myller

SATU NIEMI

“Koulutettuna hierojana minulta hoituvat niin hieronnat, purentalihaskäsittelyt, intialainen päähieronta kuin shiatsukin. Shiatsu on rentouttava ja lempeä hoitomuoto, jota suosittelen aivan kaikille!”

Satu Niemi, Walimo
Satu Niemi (Kuva: Hannu Aromaa)

SINI KOIVUNEN

“Työskentelen Walimolla fysio- ja lymfaterapeuttina. Lymfaterapian tavoitteena on vähentää turvotusta, lievittää kipua ja rentouttaa. Lisäksi teen intialaista päähierontaa ja metamorfista syvärentoutusta, joka sopii väsyneelle ja stressaantuneelle ihmiselle.”

Sini Koivunen, Walimo
Sini Koivunen (Kuva: Hannu Aromaa)

Hyvinvoinnin Walimo
📍Männistönkatu 11
www.walimo.fi
Verkkokauppa: https://avoinna24.fi/walimo/webstore

KOODILLA PAPERILEHTI 2 € ALENNUS OSTOKSISTA JA PALVELUISTA 23.12.2020 ASTI
(ei koske verkkokauppaa)

#YhdessäOlemmeRauma