Hyvinvoinnin keidas

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Walimo 

Hyvinvoinnin Walimon Petra Oksanen ja Jenni Rainio (takana) toivottavat kaikki rohkeasti mukaan ryhmätunneille, tasosta ja kunnosta riippumatta. Kuva: Sanna Seppälä

Moni on jämähtänyt korona-aikana sohvan pohjalle, ja liikkuminen on saattanut unohtua tyystin, kun ryhmätunneille ei ole päässyt. Kunto on rapistunut samaa tahtia itsetunnon kanssa. Kynnys lähteä liikkumaan nousee koko ajan, jos tuntuu, ettei kehtaa eikä osaa.

Hyvinvoinnin Walimon asiakasneuvoja Petra Oksanen kannustaa kuitenkin tulemaan rohkeasti mukaan tunneille, vaikka viime kerrasta olisi vierähtänyt aikaa.

– Meille voi kuka tahansa tulla juuri sellaisena kuin on. Ei tarvitse laihduttaa ensin, eikä tälläytyä hienoihin treenivaatteisiin. Monipuolisesta valikoimasta löytyy varmasti jokaiseen tasoon sopivia ryhmäliikuntatunteja. On lempeää ja on tiukempaa settiä, ja kaikista tunneista saa säädettyä itselleen sopivan tekemällä omaan tahtiinsa.

– Olemme saaneet paljon kiitosta myös siitä, että ohjaajat keskittyvät siihen, mitä ympärillä tapahtuu ja opastavat tarvittaessa kädestä pitäen sekä näyttävät liikkeisiin erilaisia vaihtoehtoja.

Lukujärjestyksestä löytyy jokaiselle jotain ja myös niitä tunteja, joista on helppo aloittaa. Aloittelijalle sopivia tunteja ovat mm. TRX easy, keppijumppa ja FasciaMethod.

– Monet mieltävät meidät vain naisten paikaksi, mutta me liikutamme kaikkia vauvasta vaariin. Esimerkiksi ilmajoogassa käy paljon teini-ikäisiä ja eläkeläisille on oma kuntopiirinsä. Lapsillekin on omat tuntinsa, valmennuspäällikkö Jenni Rainio luettelee.

Walimo on oikea hyvinvoinnin keidas. Saman katon alta löytyy ryhmäliikunnan lisäksi mm. fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalveluita sekä rentouttavia hoitoja. Rainio toivookin, että ihmiset muistaisivat myös kehonhuollon merkityksen.

– Välillä voi ottaa vähän iisimmin ja valita lempeämpiä tunteja, jotta keho ehtii palautua. Haluamme auttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin liittyvissä asioissa hauskanpitoa ja liikunnan iloa unohtamatta. Pilkettä pitää olla silmäkulmassa, ja vitseille on aina tilaa, Rainio nauraa.

– Hyvä fiilis ja yhteisöllisyys tuovat liikkujat meille. Tänne tullaan liikkumaan, mutta myös vaihtamaan kuulumisia muiden kanssa. Monet tulevat hyvissä ajoin ennen tuntia ehtiäkseen jutella ja jotkut kaivavat jopa kutimet esiin tuntien välissä odotellessaan.

– Ilmapiiri täällä on avoin ja auttavainen. Vakiokävijät auttavat mielellään uusia tulokkaita ja kaikki tsemppaavat toisiaan. Henkilökunta neuvoo ja opastaa jokaista löytämään ne itselle parhaiten sopivat tunnit, jos ei oikein tiedä, mistä aloittaisi. Minulle voi laittaa viestiä petra@walimo.fi, jos kaipaa henkilökohtaista opastusta, Oksanen rohkaisee.


 

Hyvinvoinnin Walimon palvelut on saatavilla kuukausi- ja 10-korteilla, kertamaksulla sekä Klubi-jäsenyydellä. Maksuvälineeksi käyvät myös yleisimmät liikuntasetelit ja -passit.

Ajanvaraus: avoinna24.fi/walimo

Lisätiedot: walimo.fi

#YhdessäOlemmeRauma