"Haluan, että jokainen voi mahdollisimman hyvin"

PT Jarkko Veijola

VMove Oy:n Jarkko Veijolalle on tärkeää, että jokainen voi mahdollisimman hyvin. Hän itse on valmis antamaan kaiken ammattitaitonsa asian edistämiseksi. Veijola on toiminut personal trainerina neljä vuotta ja nyt hän suorittaa työn ohessa hieronnan ammattitutkintoa.

– Monet ajattelevat, että teen vain kilpavalmennusta, mutta todellisuudessa suurin osa asiakkaistani kaipaa ihan tavallista hyvinvointivalmennusta, Veijola selventää.

– Valmennuksessani on myös fitness-kilpailijoita, joiden unelmat ovat korkeammalla. Kilpavalmennus on itselleni enemmän harrastus, sillä olen itse aiemmin kilpaillut.

Veijola kehottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä, jos mielessä on mitä tahansa hyvinvointiin liittyvää asiaa.

– Pieniä vinkkejä treenaamiseen tai ruokavalioon jaan mieluusti ihan kaikille. Valmennukseen tuleville tehdään jokaiselle henkilökohtaisesti treeni- ja ruokaohjelmat – en siis käytä mitään valmisohjelmia, Veijola huomauttaa.

– Jos en jossakin asiassa osaa itse auttaa parhaalla mahdollisella tavalla, niin pyydän apua muilta ammattilaisilta, joiden kanssa teen yhteistyötä. Missään tilanteessa en siis käännytä ketään pois, vaan autan aina löytämään sen henkilön, joka parhaiten osaa kyseisessä asiassa auttaa.

#YhdessäOlemmeRauma