Ainutlaatuiset silmäsi ansaitsevat ammattitaitoista huolenpitoa

Kaupallinen yhteistyö: Silmäoptikot Palmu

Silmäoptikot Palmun palvelu ja tuotteet houkuttelevat asiakkaita aina pääkaupunkiseudulta asti.

Salla Puumalainen näköpäivillä Posellissa
Salla Puumalainen on taitava näkemään, millaiset kehykset kenellekin sopii. (Kuva: Essi Miettinen)

Kuninkaankadulla, idyllisessä Vanhassa Raumassa on jo lähes 40 vuotta sijainnut Silmäoptikot Palmun liike. Tilat ovat vuosien varrella muuttuneet ja palvelut kasvaneet, mutta liikkeen iskulause on pysynyt samana: Näöstäsi huolehtii Silmäoptikot Palmu.

– Emme halua olla ihmisten mielissä vain silmälasikauppa. Haluamme, että meidät muistetaan hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelusta, optometristi Pekka Palmu toteaa.

Silmäoptikot Palmun liike on monella tapaa ainutlaatuinen, eikä suuremmistakaan kaupungeista löydy vastaavaa.

– Haluamme pysyä ajan tasalla niin välineissä, merkkitarjonnassa kuin koulutuksissakin. Vuonna 2012 liikkeemme palveluun tuli silmäpohjien OCT-kuvaukset – toisena optikkoliikkeenä Suomessa.

Liikkeeseen saapuessa voi aina luottaa siihen, että Silmäoptikot Palmun kaikilla optometristeilla on vaaditut 30 täydennyskoulutuspistettä suoritettuna. Optometristi Katariina Ahtolalla on lisäksi erityisosaamista muun muassa monitehopiilolaseista ja optometristi Aki Nordling on kouluttautunut erityisesti kuivien silmien tutkimiseen ja hoidon ohjaukseen.

– Toivon ihmisten valitsevan optikkonsa kokonaisuuden perusteella. Meidän ainutlaatuiset silmämme ansaitsevat vain parasta. Haluan ihmisten tulevan tänne sen takia, että he kokevat palvelun hyväksi, luotettavaksi ja turvalliseksi.

Osa asiakkaista arvostaa Silmäoptikot Palmun liikettä niin paljon, että he ovat valmiita matkustamaan Raumalle aina pääkaupunkiseudulta asti.

"Haluamme pysyä ajan tasalla niin välineissä, merkkitarjonnassa kuin koulutuksissakin."

Silmäoptikot Palmun henkilökunta
Silmäoptikot Palmun liikkeessä sinua palvelevat Aki Nordling, Katariina Ahtola, Salla Puumalainen ja Pekka Palmu. (Kuva: Essi Miettinen)

Laadukas valikoima kehyksiä ja linssejä

Liikkeen kokonaisuuden täydentävät laadukkaat linssit ja kehykset. Linssit hiotaan samassa rakennuksessa kuin niitä myydäänkin ja kehysvalikoima koostuu laadukkaista merkeistä, joista osaa saa vain muutamasta liikkeestä Suomessa.

Lisäksi raumalaisella optikkoliikkeellä on vapaus tilata yhteistyömerkeiltä mitä tahansa tuotteita.

– Meillä on mahdollisuus valita, millaisia kokoja ja värejä kehyksistä tilaamme. Tunnemme asiakkaamme hyvin ja pystymme tilaamaan tuotteita paljon sen perusteella, mistä tiedämme heidän pitävän.

Silmäoptikot Palmun liikkeestä saa myös ammattitaitoista näkemystä, millaiset kehykset omiin kasvoihin sopii parhaiten.

– Optisen alan erikoismyyjä Salla Puumalainen on uskomattoman hyvä näkemään, millaiset kehykset kenellekin sopii. Yleensä kolmesta ensimmäisestä ehdotuksesta yksi on se, jonka asiakas lopulta valitsee, Pekka Palmu paljastaa.

Eivätkä laadukkaat kehykset ole mitään ilman laadukkaita linssejä. Silmäoptikot Palmu Oy on tehnyt yli 35 vuotta yhteistyötä linssivalmistaja Essilorin kanssa, joka muun muassa keksi Varilux-moniteholinssit vuonna 1959.

– Uusien linssien tullessa markkinoille, joku meistä ottaa ne aina testiin. Kokeilemalla itse, voimme aidosti tietää millaisia ne ovat käytössä.

📍Spärrin talo / Kuninkaankatu 10

#YhdessäOlemmeRauma