Onnea on upea ulkoilmakauppakeskus

Suuri määrä laadukkaita erikoisliikkeitä upeassa miljöössä. Sitä on Vanha Rauma, yksi maailman upeimmista ulkoilmakauppakeskuksista. Alueella on runsaasti pitkään paikallisesti toimineita yrityksiä, jotka ovat oppineet muokkaamaan valikoimiaan asiakkaidensa ääntä kuunnellen.

"Uniikit valikoimat yhdistettynä ainutlaatuiseen tunnelmaan Unescon maailmanperintökohteessa tekevät Vanhasta Raumasta mitä mainioimman kohteen jouluisille shoppailureissuille."

Ei siis ihme, että moni raumalainen yrittäjä on saanut viime vuosina ilokseen huomata, että Raumalla käydään ostoksilla kauempaakin. Yhä useampi porilainen, turkulainen ja tamperelainen haluaa suunnata autonsa kohti meidän upeaa erikoisliikkeiden keskittymää.

Kuluneena kesänä yhä useampi suomalainen rakastuikin Raumaan ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen. Rakastunut Raumaan -verkoston kauppiaiden kesken vallitsee hieno yhdessätekemisen meininki ja teemme kaikkemme, jotta voimme luoda unohtumattomia ja ennen kaikkea turvallisia jouluelämyksiä niin raumanseutulaisille kuin myös kauempaa tuleville.

Haluamme toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi Raumalle, jonka keskellä sijaitsee Suomen hiilineutraalein kauppakeskus. Vanhassa Raumassa riittää ihasteltavaa vuodenajasta riippumatta. Ja mikä parasta, joulukuu on täynnä monipuolisia tapahtumia koko perheelle!

Turvallista joulun aikaa!

Pekka Palmu
Rakastunut Raumaan -verkoston puheenjohtaja

Pekka Palmu, Rakastunut Raumaan
(Kuva: Essi Miettinen)

#YhdessäOlemmeRauma