Ilmiö: Yhdessä olemme Rauma

Perheen yhteinen lomamatka. Kaveriporukan mökkiviikonloppu. Voittavan joukkueen yhteishenki. Jokainen varmasti tietää miltä tuntuu, kun asiat sujuvat ja kaikilla on yhteinen näkemys siitä, miten asioiden kuuluisi mennä.

Monella on myös kokemuksia siitä, millaista on, kun lapset huutavat, puoliso on hieman liian kireänä, se yksi kaveri haluaa tehdä mökillä kaikki asiat vähän eri tavalla, tai kun oman joukkueen tappioputki vaan venyy.

On usein vaikea hahmottaa, mistä tuo hyvä tai huono yhteishenki ja tunnelma milloinkin kumpuaa.

Yksi asia mikä on varmaa, on se, että jokainen voi omalla asenteellaan ja pienilläkin teoilla vaikuttaa hyvien tapahtumien lumipallon alkuunpyöräyttämiseen.

Paperilehti on Viestintäosakeyhtiö Bonden pieni teko meidän kaikkien hyvän fiiliksen kohottamiseksi. En enää edes halua mainita sitä sanaa mistä tämä kevät tullaan muistamaan, mutta heti tilanteen alkaessa vyöryä päälle maaliskuussa päätimme Bondessa, että me haluamme toimia aktiivisesti kuin se mökkireissun kaveri, joka laittaa saunan pyytämättä tulille juuri ennen kuin ehdit sitä ehdottaa.

Perustimme pikavauhtia #YhdessäOlemmeRauma -projektin, paperilehti.fi -sivuston ja aloimme tuottaa hyvän mielen juttuja paikallisista yrittäjistä ja ihmisistä. Kevään aikana päätimme tehdä myös 1442-vaatemalliston, jota on tälläkin hetkellä myynnissä Kauppakadun Pop Up STOP -myymälässä.

Bonden toiminta ei ole kevään myllerryksessä kovin pahasti kärsinyt, ja koemme, että on ollut mukavaa olla kehittämässä uudenlaista reipasta toimintaa Raumalle ja seutukunnalle. Haastan kaikki yritykset, yrittäjät ja kaupunkilaiset tekemään pieniä tekoja, jotka vievät yhteistä hyvää eteenpäin. Teon ei tarvitse olla suuri ja joskus vain ajatuskin riittää, sillä Yhdessä olemme Rauma.

Antti Lehto on Viestintäosakeyhtiö Bonden toimitusjohtaja ja toinen perustaja.

Antti Lehto, Viestintäosakeyhtiö Bonde

#YhdessäOlemmeRauma