Hyviä uutisia raumalaisille yrityksille ja kaupunkilaisille!

Antti Lehto Kuninkaankadulla
Bonden toimitusjohtaja Antti Lehto on tyytyväinen täysin uudenlaiseen kaupunkimediaan, Paperilehteen. Kuva: Sanna Seppälä

Yhdessä olemme Rauma, sitähän me kaikki haluamme, niin paikalliset asukkaat kuin yrittäjätkin. Viestintäosakeyhtiö Bonden alkuunpanema Paperilehti on askel kohti yhteisöllisempää Raumaa ja nyt se on täällä.

– Paperilehden tavoitteena on olla raumalaisten oma, interaktiivinen kaupunkimedia, joka tuo tyylikkäästi esiin paikalliset palvelut, tuotteet, tapahtumat, menovinkit sekä mielenkiintoiset henkilöt. Tiimimme tuottaa palvelua raumalaisella sydämellä, ja tuotoksena on 100% hyvän fiiliksen julkaisu, Bonden toimitusjohtaja Antti Lehto hymyilee ylpeänä.

“Olemme juuri siellä, missä aktiiviset asukkaatkin ovat.”

Paperilehti on osa yhteisöä, jolla on aktiiviset some-kanavat: Facebook, Instagram, Twitter sekä Facebook-ryhmä #YhdessäOlemmeRauma. Lisäksi palveluun kuuluu verkkosivusto artikkeleineen sekä heinäkuun alusta alkaen kuukausittain ilmestyvä, tyylikäs painettu lehti.

– Erotumme muista nimenomaan monikanavaisuudella, eli olemme juuri siellä, missä aktiiviset asukkaatkin ovat.

Painettu Paperilehti on aikakauslehtityyppinen julkaisu, jossa on kiinnostavaa sisältöä lukijoille ja sitä kautta se on myös oivallinen ja positiivisesti erottuva tapa yrittäjille markkinoida.

– Lähtökohtamme on se, että mainontaa tehdään tyylillä paikalliset yritykset huomioiden ja tuotetaan samalla lisäarvoa lukijoille. Tarjoamme perinteisestä poikkeavan vaihtoehdon mainontaan. Paperilehden kanaviin on helppo rakentaa pitkäjänteinen ja erottuva kampanja myös pienemmällä budjetilla.

Antti Lehto lukemassa Paperilehteä
Paperilehti tarjoilee paikallisten palveluiden lisäksi menovinkkejä sekä rahanarvoisia tarjouksia. Kuva: Sanna Seppälä

Hyvillä diileillä rahanarvoisia etuja

Jokaisen numeron keskiaukeamalta löytyy vaihtuvat Hyvät diilit -kuponkitarjoukset. Nappaamalla kupongit talteen saa rahanarvoisia etuja paikallisista yrityksistä. Lisäksi some-kanavissa pyörii kilpailuja ja arvontoja, joissa kannattaa ehdottomasti olla messissä.

Bonden nokkamies kannustaakin kaikkia kaupunkilaisia lähtemään mukaan Yhdessä Olemme Rauma -yhteisöön ja tekemään Raumasta entistä parempi meille kaikille.

– Ota kanavat seurantaan, liity Facebook-ryhmään ja nappaa tuorein lehti mukaasi Keulan toimipisteistä joka kuukauden ensimmäinen torstai. Ensimmäinen numero ilmestyy 1.7. Lehti myös jaetaan kuukausittain noin 13000 talouteen Rauman kaupunkialueella, mikä on yli puolet Rauman kaikista talouksista.

Osuuskauppa Keulan noutojakelupisteet:

Rauma: Prisma, ABC-Kortela, kahvilat ja ravintolat
Säkylä, Eura, Eurajoki, Laitila: S-market
Lappi, Pyhäranta: Sale

instagram.com/paperilehti
facebook.com/paperilehti
twitter.com/paperilehti
paperilehti.fi

#YhdessäOlemmeRauma

Haluatko sinäkin mainostaa tyylikkäästi Paperilehdessä? Katso mediatiedot täältä!

#YhdessäOlemmeRauma